promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás: így néz ki most a Múmia-filmek rettentő sztárja, akitől egykor fél Magyarország félt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Vosloo nemrégiben töltötte be a 60. életévét.

Az utóbbi évtizedek egyik legjobb kalandfilm-sorozata a Brendan Fraser és Rachel Weisz (no meg kicsit Dwayne Johnson) főszereplésével készült Múmia-sorozat, amelynek a két egyiptomi sztori után elkészült a harmadik része is, amelyben már Richard O'Connell gyermeke kelti életre a szörnyet. Brendan Fraser-ről az elmúlt időszakban rengeteget cikkeztek, hiszen a sztárról elképesztően sok rossz hír érkezett, az elmúlt években nem volt a topon, ám úgy tűnik, hogy hamarosan érkezik majd a nagy visszatérés, amelyre már nagyon sokan várnak. 

De mi van a többi főszereplővel, például a főgonosszal?

Múmia-filmek ikonikus főgonosza volt Imhotep főpap, akit a filmben Arnold Vosloo játszott. Őt Magyarországon a legtöbben csak a Múmia-filmekből ismerik, pedig a sztár rengeteg produkcióban szerepelt még ezen kívül is több évtizedes karrierje alatt. A dél-afrikai származású színész karrierje már gyermekkorában elkezdődött, hiszen színészcsaládban nőtt fel, majd kisebb szerepeket kapott színházakban. Később pedig az egyesült Államokba is áttette a székhelyét, ahol szintén csak színházakban játszott kezdetben.

Az első filmes szerepét azonnal egy gigaprodukcióban, egy híres történelmi filmben, az 1492 - A paradicsom meghódítása című alkotásban kapta, az áttörést pedig a Múmia 1999-es bemutatójával érte el, később pedig többek között szerepelt a Véres gyémánt című filmben is Leonardo DiCaprio mellett.

Így néz ki 60 évesen a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás