promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul is elképesztően epikus lett a Fekete Párduc 2. első előzetese - De vajon Chadwick Boseman halála után is volt értelme elkészíteni ezt a filmet?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Befutott a Fekete Párduc 2. szinkronizált előzetese, ami meglepően megható és hatásos lett.

2018-ban az év egyik legnagyobb sikere lett a Ryan Coogler (Creed) által rendezett Fekete Párduc című Marvel film, aminek a főszereplője a két évvel ezelőtt elhunyt Chadwick Boseman volt. Máig rengetegen gyászolják őt, hiszen egy igazán fantasztikus színészt veszítettünk el, aki nélkül a rajongók szinte el se tudják képzelni az alkotás folytatását – de a stúdió mégis megcsinálja, ráadásul még rengeteg terv van jövőre nézve:

A Fekete Párduc 2. november 10-én érkezik a magyar mozikba, és jobb, ha minden néző felkészül arra, hogy minden bizonnyal potyogni fognak a könnyei a film megtekintése közben, hiszen a történet leginkább a Chadwick Boseman által alakított T'Challa elvesztése körül mozog majd – de persze természetesen lesz pár izgalmas összecsapás is, hiszen mégis csak egy szuperhősös alkotásról van szó.

Ryan Coogler elmondta, hogy méltó módon fognak búcsúzni Chadwick Bosemantől, a Fekete Párduc 2. első előzetese pedig arról árulkodik, hogy ez valóban így lesz, hiszen már a rövid kedvcsinálóból is átjön a mérhetetlen gyász, illetve az erő, ami annak a leküzdéséhez kell.

Az első részben is szereplő Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba, Angela Bassett illetve többek között Martin Freeman is visszatérnek a folytatásra. Hozzájuk csatlakozik Ironheartként Dominique Thorne, illetve Tenoch Huerta is, aki a Namor szerepében lesz látható – utóbbi minden bizonnyal sok gondot fog okozni a hőseinknek, hiszen ő egy Aquamanhez hasonló karakter, aki alapból jó, de hamar elszáll az agya, ha valaki rosszat tesz, így képes túlmenni egy bizonyos határon.

Az még egyelőre kérdéses, hogy Chadwick Boseman nélkül mennyire fog működni a Fekete Párduc 2., de az biztos, hogy a lent látható, magyar előzetes nagyon hatásos, látványos és megható lett, így mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt november 10-től a mozikban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás