promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekövetkezett, amitől féltünk: kinyírták a denevért, ami miatt a fél világ lázasan készült az igazi DC-moziélményére, de kukázták az egész Batgirl-filmet, amiben Michael Keaton visszatért volna Batmanként
Borítókép:  Denevérlánynak öltözött nő a fehér fal előtt. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha nem fogjuk már látni a Batgirl című DC-filmet; sem moziban, sem streamingen, sem máshol.

Az HBO Max kínálatát erősítette volna a Batgirl című DC-film, amire összesen 90 millió dollárt költött a Warner Bros. A Denevérlányról szóló film azért is lett volna különleges, mert a Flash mellett ebben láttuk volna viszont Michael Keaton-t Batmanként, aki utoljára Tim Burton 1992-es filmjében, a Batman visszatér-ben öltötte magára a köpenyes igazságosztó szerepét.

Most viszont a DC-rajongóknak hatalmasat kell csalódniuk, ugyanis a Warner-nál úgy döntöttek, hogy kidobják az ablakon az egész Batgirl-filmet, és sehol sem mutatják be. Pedig a produkciónál már utóforgatások is voltak, és már éppen az utómunkát kezdték volna meg.

A sajnálatos döntés mögött a cégen belüli átszervezések állnak, ugyanis a Warner Bros. Discovery-hez kerültek a DC-s teendők, és az új vezetés gyakorlatilag mindent kukába dobott, amit a jövőbeni projektekről tudni lehetett. A cég ezentúl csak arra fog koncentrálni, hogy a képregénykiadóhoz kötődő filmekből nagyszabású mozifilmek készüljenek, és véleményük szerint a Batgirl nem ebbe a kategóriába tartozik.

„A döntésünk, miszerint nem mutatjuk be a Batgirlt a vezetésünk stratégiaváltásával áll összhangban, mivel ez a film a DC-univerzumhoz és az HBO Maxhoz kötődik. Leslie Grace egy elképesztően tehetséges színésznő, és a döntésnek nincs köze az általa nyújtott alakításhoz. Nagyon hálásak vagyunk a Batgirl és a Scoob! Holiday Haunt készítőinek és a színészgárdának, és reméljük, hogy a közeljövőben ismét együtt dolgozhatunk velük”

- nyilatkozott a Warner szóvivője.

A cég új részlegének vezetői úgy vélték, hogy a Batgirl egyáltalán nem egy működőképes film, ezért jobb, ha sosem kerül a közönség elé. Annak érdekében, hogy a DC logó alatt ezentúl minőségi mozifilmek készülhessenek, David Zaslav, a részleg új vezetője tanácsadóként kérte fel a Joker rendezőjét, Todd Phillips-et, aki közben lázasan dolgozik a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Oscar-díjas produkció folytatásán, amiben Lady Gaga játssza majd Harley Quinn-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás