promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nincs több kib*szott titok” - Egy csapatnyi turista buktatta le az Aquaman sztárját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoa kénytelen volt tiszta vizet önteni a pohárba, mikor rajtakapták őt egy másik világsztárral.

Hollywoodban talán nincs is értékesebb dolog a titkoknál, főleg, ha esetleg szuperhősös filmekről van szó. A Marvel is egészen félelmetes végletekig képes elmenni, hogy megóvjon egyes információkat, de úgy tűnik, hogy a nagy riválisnak számító DC-nél nem ennyire elővigyázatosak, és ennek most az Aquaman sztárja, Jason Momoa itta meg a levét – bár nemrég meg pont, hogy ő okozott gondot a Halálos iramban készítőinek:

Jason Momoa éppen egy szupertitkos jelenetet vett fel az Aquaman jövő márciusban érkező folytatásához egy másik ismert színésszel, de hatalmasat néztek, mikor kiléptek a stúdióból: ott várta őket egy csapatnyi turista, akik a szokásos stúdióturnén voltak, pont jókor, pont jó helyen, így lebuktatták őket.

Jason Momoának nem volt más választása, felkiáltott, hogy „nincs több kib*szott titok”, majd elárulta az igazságot: Ben Affleck volt az érintett személy, aki Bruce Wayne-ként, vagyis Batmanként fog feltűnni az Aquaman és az Elveszett királyság című filmben – ez pedig egészen idáig hétpecsétes titok volt.

Ezek után persze jót röhögött Jason Momoa, elnézést kért a káromkodásért, majd csinált pár közös képet Ben Affleckkel, hogy az egész világnak elmondhassa a hírt.

Reméljük, hogy a stúdió tanult ebből az esetből, és legközelebb kicsit óvatosabban lövi be a turistaútvonalakat a felvételek környékén, főleg akkor, ha egy ilyen hatalmas, titkokkal teli filmről van szó, mint az Aquaman milliók által várt folytatása.

Itt lehet megnézni Jason Momoa posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás