promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hirtelen sokktól összerogyott a nő, miután meglátta azt, ami a garázsban várta, évek óta ott rejtőzött titokban, később videó is készült a váratlan eseményről
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú évek után eldöntötték, hogy rendet tesznek, meg is lett az eredménye.

A nő és a férje hosszú évekig halasztgatták, majd végre rávették magukat, hogy rendet vágjanak a garázsban, ahol rengeteg cucc halmozódott fel. Olyannyira sok cucc volt ott, hogy alig fért már el valami, éppen ezért igazából szerettek volna szortírozni, hogy mi az, amihez még emlékek kötődnek, amelyek fontosak lehetnek majd még, és mi az, ami igazából kidobahtó, amitől megválhatnának azért, hogy nagyobb rend legyen a garázsban.

Még csak a legelején tartottak, férje még csak a nem is olyan régen még nagyon menőnek és újdonságnak számító DVD-ket válogatta, amikor váratlan felfedezést tett.

A lemezek közé be volt csúszva egy szív alakú dobozka, azt kinyitva pedig olyan kincsre lelt a férfi, aminél fontosabb dolgot talán nem is találhatott volna a házban. Az előzetes várakozások úgy tűnt tehát, hogy beigazolódni látszódnak. A férfi megtalálta azt a gyémánt eljegyzési gyűrűt, amelyet már 15 éve kerestek a házban, és amelyet még évtizedekkel előttöói esküvőjük előtt választott szíve asszonyának. A férfi úgy határozott, hogy meglepi feleségét, és újra megkéri a kezét a frissen megtalált ékszerrel.

Gyermeküket arra kérte, hogy vegye videóra a pillanatot. Elképesztő az, ami utána történt, a nő összerogyott a sokktól és a meglepetéstől, a felvétel később felkerült a YouTube-ra is:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás