promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló: a férfi olyan dolgot talált barátnője szekrényében, ami után elfogynak a szavak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél személyesebb nem is lehetett volna az, amit ott talált.

A Reddit egy elképesztően jó platform, ha tényleg nem midennapi, rejtélyes dolgokról és érdekességekről szeretnétek sztorikat hallani, rengetegen már kapásból ide tolják fel történeteiket, hogy a kollektívától tanácsot kérjenek. Mint most az a férfi, aki bizony kinyitotta barátnője titkos dobozát, amelyben egészen sokkoló dolgokat talált. Nem is a tárgyak sokkolták, hanem az, hogy ezek pont ott voltak.

Mivel mindet ismerte.

A FemCafé által is közölt történet szerint barátnője bement az egyetemre órára, ő pedig már nem bírta megállni, hogy bele ne nézzen a dobozkába, amely kedvese gardróbjának egyik polcán volt gondosan eljretve, mint egy tikos doboz, amelyet szeretnének gondosan elrejteni valaki elől. Épp ez volt a csábító benne.

Ilyenkor jönne talán az a furcsa fordulat, hogy valami egészen bizarr, szokatlan lesz a doboz mélyén. De a tárgyakat nézve ezeknél hétköznapibb dolgokat el sem lehet képzelni. Fogkefék, blokkok, egy használt rágó, no meg persze volt azért egy használt óvszer is, de ezen kívül csak használati tárgyak, amelyek bárhól megtalálhatók.

A sokkoló az volt a felfedezésben, hogy ezek mind-mind a barát dolgai voltak, mind tőle származtak. A lány egyszerűen elvette tőle ezeket, a férfi ezeket látva inkább rögtön be is csukta a dobozt, nem akarta megnézni a többi tárgyat. Azonban most félelmei támadtak a kapcsolatot illetően, miközben nagyon szereti is a lányt.

Épp ezért fordult a Reddit közösségéhez.

A válaszok egyértelműek voltak, a legtöbb hozzászoló szerint igazából csak egyetlen járható út van, nincs mit tenni csak előre, vagyis kedvesét szembesíteni kell a szituációval, és rákérdezni mégis, hogy mi végre mindez. A közösség szerint a szembesítés a legegyszerűbb recept a dolgok helyretételére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás