promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teller Ede is szerepel Christopher Nolan legújabb filmjében - És már az is kiderült, hogy ki alakítja a híres magyar atomfizikust
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christopher Nolan elképesztő sztárparádét hozott össze az Oppenheimer című filmhez.

Korunk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb rendezője Christopher Nolan, akinek olyan zseniális alkotásokat köszönhetünk, mint például az Eredet, Csillagok között, A tökéletes trükk vagy a Christian Bale-féle A sötét lovag-trilógia.

2023. július 21-én érkezik Christopher Nolan következő filmje, az Oppenheimer, ami az ismert amerikai tudósról és az atombomba kifejlesztéséről fog szólni – így természetesen magyar érdekeltség is van benne, ráadásul nem is kicsi.

Azt már tudni lehetett, hogy a Birmingham bandája (Peaky Blinders) sztárja, Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert, de most, hogy egyre több híres színész csatlakozott a projekthez, elkezdtek kiderülni, hogy ki kit alakít a remeknek ígérkező alkotásban:

Emily Blunt játssza Oppenheimer feleségét, Matt Damon az atomprogramot irányító Leskie Groves tábornok szerepében lesz látható, a Vasemberként elhíresült Robert Downey Jr. pedig az Atomenergia Bizottság elnökét, Lewis Strausst fogja megtestesíteni – a magyar atomfizikust, „a hidrogénbomba atyját”, Teller Edét nem más alakítja, mint (a borítóképen látható) Benny Safdie, aki 2020-ban szerepelt Mundruczó Kornél nagy sikerű filmjében, a Pieces of a Womanben is.

Mellettük még állítólag a The Boys sztárja, Jack Quaid; a Stranger Thingsből ismert Matthew Modine, illetve többek között Florence Pugh; Rami Malek; Kenneth Branagh; Josh Hartnett és Gary Oldman is feltűnik még a várva várt filmben.

Úgy tűnik, hogy Christopher Nolannek sikerült szinte mindenkit összerántania az Oppenheimer című filmhez, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal egy újabb mesterművel ajándékozza meg a közönséget, így semmiképp sem szabad majd kihagynunk – főleg, hogy még magyar vonatkozása is lesz az alkotásnak.

Christopher Nolan amúgy akkora név most, hogy még Jim Carrey is elkészítené vele az Ace Ventura 3-at:

Forrás: UIP

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás