promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányok közt távozott a Desperado énekesnője, aki most egy régi ismerőssel állt össze
Borítókép:  DesperadoMusic / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felül tudják múlni Josh és Jutta régi sikereit?

A háromtagú Desperado együttes a kilencvenes években Magyarországon feltűnt popzenekarok közül a sikeresebbek közé számított. Valójában még ma is létezik, ám az énekesnőjük, Gábor Bernadett (Betti) két évtized után más irányban folytatja a karrierjét.

A közelmúltban Josh oldalán tűnt fel, aki 2005 és 2013 között Juttával közösen (nem meglepetés: Josh és Jutta néven) olyan számokat vitt sikerre, mint a Vár rám az ismeretlen, a Zakatol a szívem, vagy a Fagyos a szívem.

Szarvas József (Josh) a duó felbomlása után is a zeneiparban maradt, producerként és a Muzsika TV csatorna zenei főszerkesztőjeként is tevékenykedik, de emellett alighanem úgy érezhette, hogy ismét kellene egy állandó, rutinos társ melléje.

Így talált rá Bettire, aki 2021 nyarán jelentette be kilépését a Desperadóból. Az elválás nem ment szépen, az énekesnő ugyanis névvitába keveredett korábbi együttesével, ráadásul nyolc hónapon át küzdött a koronavírussal, néha halálközeli élményt is átélve.

„Régóta ismerjük egymást Betti férjével, aki a Desperado-dalokat írja, készítettünk is közös számot, dolgoztunk stúdióban együtt. Ezentúl mi ketten a régi Josh és Jutta dalokat, valamint a régi Desperado-slágereket együtt adjuk elő élőben, és persze készülnek új közös produkciók is”

– fedte fel Josh a közös terveiket a Blikknek. A duó azóta túl van jó néhány sikeres koncerten, így elmondhatjuk, hogy a formáció működőképesnek tűnik. Jelenleg is bőszen turnéznak az országban, sőt a napokban a Táncolj velem című számuk is kikerült a YouTube-ra, amit a Delta együttessel közösen készítettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás