promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar mulatós királynő mellei kitakarták fél Dubajt
Borítókép:  YouTube / Mohácsi Brigi
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mohácsi Brigi gyönyörű helyen telelt, és közben feljutott a világ legmagasabb épületére is.

Egzotikus helyen, a magyar celebek által is kedvelt turistaparadicsomban telelt Mohácsi Brigi, a hazai mulatós zene egyik koronázatlan királynője. Szerette volna kipihenni magát, és feltöltődve elkezdeni a 2022-es évet a tavalyi mozgalmas esztendő után.

Brigi nem egyedül utazott, a hosszú hajú szépség ugyanis nemrég párra lelt. Az erdélyi származású énekesnő egy civillel jött össze, Vesa George Florin – a Facebook-oldala tanúsága szerint – a román határrendészetnél dolgozik.

Együtt repültek tehát Dubajba, az olajmilliárdosok hazájába, amely rengeteg látnivalót kínál mindenkinek, hiszen a bevételei egyre nagyobb részét szerzi az idegenforgalomból. Briginek volt alkalma ellátogatni a sivatagba is, ahol eszméletlenül erős szél fújt, így hiába nyújtott páratlan látványt a kopár homoktenger, az énekesnő szívesebben időzött a városban.

„Nagyon szép ez a hely, gyönyörűen látszik a tengerpart is! Az egyik barátnőm mesélte, hogy volt itt a Zero Gravitynél Dubajban, így eljöttem én is megtapasztalni, nagyon szép! Örülök, hogy itt lehetek!!”

– lelkendezett Brigi. Az említett Zero Gravity egyébként egy fantasztikus úszómedencével felturbózott tengerparti strand, amely körül éttermek és más kiszolgáló létesítmények kényeztetik a vendégeket. Amikor pedig leszáll az éj, egy hatalmas nightclubbá alakul át a tér, ahol a DJ-k reggelig nyomják a zenéket.

A dubaji látogatás csúcspontja természetesen a világ legmagasabb (828 méteres) épületének meglátogatása volt. 2010-ben adták át, és rögtön 300 métert vert rá az addigi csúcstartóra, a tajvani Taipei 101 felhőkarcolóra.

„Ma a Burj Khalifán voltunk, a 124. emeletén! Csodás volt a kilátás!! Este pedig repülünk Budapestre!! Reméljük, biztonságosan megérkezünk!!”

– üdvözölte Brigi a rajongóit, mégpedig egy olyan képpel, amelyen nemcsak a pazar dubaji kilátásban, de az énekesnő hibátlan idomaiban is gyönyörködhettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás