promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lábát törte a gyönyörű mulatós sztár
Borítókép:  facebook.com/brigittaes.mohacsi
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy meggyógyul, mire jönnek a fellépések és forgatások.

Éppen Valentin-napon adta hírül Mohácsi Brigi a Facebook-oldalán, hogy eltörte a jobb bokáját, és emiatt 4-6 hétig gipszet kell hordania. Nos, azóta bő két hónap is eltelt, és a mutatós erdélyi mulatós sztár lába még mindig nem mondható 100 százalékosnak.

Az első napok voltak a legnehezebbek, amikor szinte folyamatosan feküdnie kellett, a vérrögképződés ellen pedig hasba szúrt injekciókkal védekezett.

„A doktor azt mondta, örüljek neki, hogy nem kell megműteni, mert csúnyán eltört. Egyáltalán nem szabad rálépni, ha azt akarom, hogy meggyógyuljon, és ne legyen nagyobb a baj”

– panaszkodott Brigi már a kezdetek kezdetén.

Az énekesnő számára azért is volt kellemetlen az egész napos semmittevés, mert mindezt egyedül kellett elviselnie.

„Változnak az idők, egyszer fent egyszer lent! Tavaly ilyenkor Dubajban voltam a párommal, most pedig egyedül, bokatöréssel az ágyban fekszem. Szomorú, de igaz, nincs mit tenni, mint elfogadni, és menni tovább. A lelkemben fájdalom van, de erős kell legyek, és remélem, hogy egyszer boldog párkapcsolatban élhetek, és minden jó lesz.”

A március 15-i felülvizsgálat is elszontyolította Brigit, mert a doktor nem akarta levenni róla a gipszet. Ami nem is csoda, hiszen a bokája még mindkét oldalon be volt dagadva és lilulva, de végül saját felelősségre megszabadulhatott a koloncától.

Az április 21-i poszt szerint az énekesnő lába már sokat javult, köszönhetően a fizioterápiának. Mindezzel együtt a gyógyulása sokkal több időt vesz igénybe, mint előzetesen számolt vele. Még mindig csak óvatosan lépeget, de bízik abban, hogy nemsokára magas sarkút is viselhet, és a nyári fellépésekre, klipforgatásokra makkegészséges lesz.

Fotók: facebook.com/brigittaes.mohacsi

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás