Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Durva támadás élő adásban: rendbontók törtek be II. Erzsébet ünnepségére, riadót fújt a rendőrség

Durva támadás élő adásban: rendbontók törtek be II. Erzsébet ünnepségére, riadót fújt a rendőrség

Zene, Film & Kultúra

Durva támadás élő adásban: rendbontók törtek be II. Erzsébet ünnepségére, riadót fújt a rendőrség

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:16

Elképesztően fontos nap ez a monarchia és II. Erzsébet életében, óriási rendőri készültség van Londonban.

Elkezdődött II. Erzsébet ünnepségsorozata Nagy-Britanniában, őfelsége hetven éve ül a trónon, 2022 egy elképesztően fontos momentum Nagy-Britannia életében, hiszen az évforduló arra is nagyon jó alkalom, hogy a britek kitalálják a jövőjüket, beszéljenek arról, hogy mi lesz majd később. Ráadásul az eseménysorozatra hazalátogat Meghan Markle és Harry herceg is, illetve Erzsébet láthatja a kis Lilibetet is.

Korábban már óriásplakátok lepték el a britek kilenc nagyvárosát, amelyeken Károly herceg mellett András és Vilmos is szerepelt.

A plakátok pedig a monarchia jövőjére tértek ki a maguk egyszerű stílusában. A kampány mögött a Republic nevű csoportosulás áll, amely a monarchiát köztársasággá alakítaná. A szervezet a Brit Monarchiát szeretné felszámolni, és azt köztársasággá alakítani, és nagyon úgy tűnik a plakátok feliratából, hogy minél hamarabb. A plakátok amúgy IDE kattintva megnézhetők.

A Republic csport amúgy arra is kitért korábban, hogy II. Erzsébettel egyenlő a monarchia, az utódai már nem fogják örökölni azt a tiszteletet, mint a hetven éve uralkodó királynő.

A platina jubileumi ünnepségsorozat négynapos lesz, ma kezdődött a brit királyi család valamennyi tagjának részvételével. Szombaton a Buckingham-palota előtt egy nagyszabású koncert is kezdődik, ahol a legnagyobb sztárok lépnek majd fel.

Londonban elképesztő katonai parádét rendeztek most csütörtökön, több százezer ember vett ezeken részt. És nem mindenki békésen, ugyanis az ünnepség helyszínére betörtek. egy 25 főből álló állatvádő csoport néhány tagjának még a kordonon is sikerült túljutnia, így a rendőrök azonnal riadót fújtak.

Mindez élő adsában történt, elképesztő videók születtek a helyszínről, ahogy a rendőrök kergetik a tüntetőket:

Borítókép: Profimedia