promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Johnny Depp mégis visszatérhet Jack Sparrow kapitányként?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába tűnt esélytelennek, mégis lehetséges, hogy Johnny Depp is szerepelni fog A Karib-tenger kalózai folytatásában.

Jelenleg is tart Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros pere, amit rágalmazás és becsületsértés miatt indított a világsztár, miután az exfelesége évekkel ezelőtt azzal vádolta meg őt, hogy erőszakos volt vele a házasságuk alatt.

A botrány annak idején akkorára duzzadt, hogy Hollywood szinte teljesen hátat fordított Johnny Deppnek, aki így nem térhetett vissza A Karib-tenger kalózai folytatásában, és így elesett a 22,5 millió dolláros gázsijától – ez pedig akkora tüske volt a színészben, hogy nemrég a tárgyaláson bejelentette: sosem térne vissza Jack Sparrow-ként.

A Karib-tenger kalózai sztárproducere, Jerry Bruckheimer nemrég a széria jövőjéről beszélt, és elárulta, hogy jelenleg kettő forgatókönyvön is dolgoznak, amiből az egyiknek A Wall Street farkasa sztárja, Margot Robbie lesz a főszereplője a tervek szerint.

Jerry Bruckheimer Johnny Deppre is kitért, és elmondta, hogy jelenleg egyik A Karib-tenger kalózai filmnél sem számítanak rá, de a jövő még nincs eldöntve – vagyis reményt adott a rajongóknak azzal, hogy az eddigiekkel ellentétben nem zárta ki teljesen a világsztár visszatérését.

Johnny Depp nagyon szeretett volna szerepelni egy utolsó, hatodik A Karib-tenger kalózai filmben, amiben méltó módon búcsúzott volna az ikonikus Jack Sparrow karakterétől, és könnyen lehet, hogy ez össze is fog jönni neki – valószínűleg az kell hozzá, hogy megnyerje az Amber Heard ellen indított pert, illetve bocsánatot kérjenek tőle a stúdiók fejei.

Az eddigi visszajelzések alapján a legtöbb rajongó el se tudna képzelni egy olyan A Karib-tenger kalózai filmet, amiben nem szerepel Johnny Depp, így mindenképp az lenne a legjobb, ha sikerülne valahogy visszatérnie.

Íme egy kis ízelítő Johnny Depp Jack Sparrow-jából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás