promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie főszereplésével jön az új Karib-tenger kalózai-film
Borítókép:  Margot Robbie / Tolga AKMEN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harley Quinnként elhíresült színésznő, Margot Robbie kapta a Disney kalózos szériájának új főszerepét, szóval egyre valószínűbb, hogy örökre búcsúzhatunk Johnny Depptől.

A Karib-tenger kalózai 2003-ban robbant be igazán a köztudatba, mikor mindenki megismerte a Johnny Depp által alakított Jack Sparrow kapitányt, és egyből beleszerettünk ebbe az izgalmas, vicces, látványos világba. A Disney összesen öt részt készített belőle, és elvileg már jó ideje dolgoznak a hatodikon, de úgy néz ki, hogy akad egy jó nagy meglepetés is a tarsolyukban.

Miután kiderült, hogy a stúdió nem szeretné tovább foglalkoztatni Johnny Deppet az exfelesége – amúgy egyre inkább hamisnak tűnő – vádjai miatt, újabb irányokba akartak elhajókázni a szériával, és kiderült, hogy a Csernobil készítője, Craig Mazin lesz az ember, aki új életet lehel ebbe a népszerű sorozatba, de ez nem minden.

A SlashFilm írja, hogy egy másik, női főszereplős Karib-tenger kalózai-film is készülőben van, ráadásul Margot Robbie-val.

A Harley Quinn szerepében tündöklő gyönyörű színésznő előtt A Wall Street farkasa óta minden kapu nyitva áll, és most megkapta élete eddigi legnagyobb lehetőségét. Már a forgatókönyvírót is megtalálták az ŰrDongót is jegyző Christina Hodson személyében, aki elvileg egy olyan alkotást fog készíteni, ami:

nem kapcsolódik a többi filmhez, hanem inkább egy teljesen új történet lesz a már jól ismert kalózos világban.

Ez viszont nem biztos, hogy kielégíti majd a rajongókat, hiszen a legtöbben kizárólag Johnny Depp miatt nézték ezeket a műveket, de úgy látszik, hogy a Disney erőn felül próbálja egyből két alkotással is feléleszteni nélküle a több milliárd dollárt termelő szériát. Már csak az a kérdés, hogy mennyire működik majd a hírhedt marketing gépezetük, amivel szinte mindent le tudnak nyomni a torkunkon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás