promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Scarlett Johansson és Margot Robbie egymást püföli a karanténban
Borítókép:  Disney/Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a szabályokat betartva, csakis virtuálisan.

Kaszkadőröknek köszönhetjük az eddigi legkreatívabb karantén-kihívást. A Campus Univers Cascades nevű francia kaszkadőriskola tanárai és növendékei fogtak össze pár hete, hogy virtuálisan nagyon ellássák egymást baját. Ezt úgy kellett megoldani, hogy a többség otthon vette fel a maga jelenetét. Fantasztikusan van összevágva az egész, szóval tényleg az arcunkban érezhetünk pár ütést és rúgást.

Ahogy az első videóban is látni lehet, a kihívás lényege, hogy nyugalomban elvagyunk a kamerák előtt, amikor kapunk valakitől egy virtuális bepancsolást. Ezután gyorsan magunkhoz kell térni, és továbbpostázni valakinek a rúgást, az ütést, vagy ami éppen jön.

A kihívásra annyira felkapta a fejét az internet, hogy még A-listás sztárok is elkezdtek hozzá csatlakozni. A csapatot Zoë Bell szedte össze, aki főleg kaszkadőrként tevékenykedik, de színésznőként is folyamatosan fel szokott tűnni Quentin Tarantino filmjeiben (Aljas nyolcas, Volt egyszer egy… Hollywood, Django elszabadul, Halálbiztos).

A videóban olyan sztárok püfölik egymást, mint Scarlett Johansson, Margot Robbie, Drew Barrymore, Halle Berry, Florence Pugh, Juliette Lewis, de láthatjuk az ifjú sztárt, a tizenegy éves Julia Butterst is, aki a Volt egyszer egy… Hollywoodban tűnt fel.

Most azonban jöjjenek a pofonok a legtökösebb színésznőktől. Arcot eltakarni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás