promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul beszélnek a világ legdrágább űrlényei - Az Avatar folytatásának előzetese szinkronnal is csodálatos
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Cameron nagy, kék űrlényei hamarosan visszatérnek az Avatar: A víz útja című méregdrága látványfilmben.

Az Avatar 2009-ben szinte minden rekordot megdöntött, így természetesen hamar bejelentették, hogy jön a folytatás. Teltek az évek, és közben kiderült, hogy a zseniális James Cameron nem csupán a második részen dolgozik, hanem azzal egyidejűleg a harmadikon, negyediken és az ötödiken is. Sokan túlzásnak érezték a rendező nagyratörő terveit, főleg úgy, hogy mindegyik film nagyjából 250 millió dollárba, azaz 90 milliárd forintba kerül, így egyesek még abban is kételkedtek, hogy valaha elkészülnek – de ők nagyot tévedtek.

Megérkezett az Avatar: A víz útja című film elképesztően látványos, epikus előzetese, ami egyszerre szolgál kellemes nosztalgiával és az újdonság izgalmával, hiszen most a nagy, kék űrlények, a Na'vik által lakott Pandora bolygó olyan szegleteit is megismerhetjük, amiket eddig még sosem volt alkalmunk látni – és James Cameront ismerve egy csodálatos utazás vár ránk ebben a különleges világban.

Jake Sully és Neytiri története folytatódik, mi pedig felkészülhetünk arra, hogy valószínűleg ez lesz az év egyik legütősebb, legsikeresebb filmje, éppen ezért nagy kár, hogy még elég sokat kell rá várnunk, hiszen december 15-én lesz a magyar bemutató – de addig is érdemes párszor megnézni az alkotás előzetesét, ami végre szinkronizáltan is elérhető a hazai rajongók legnagyobb örömére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás