promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
90 milliárd forintba került az Avatar folytatása - Az előzetest látva egyből megérted, hogy mire kellett ez a rengeteg pénz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az Avatar második részének előzetese, amitől valószínűleg mindenkit ki fog rázni a hideg.

2009-ben szinte mindent elsöprő sikert aratott James Cameron látványfilmje, az Avatar, ami a 3D-s vetítéseknek köszönhetően rengeteg néző számára okozott felejthetetlen élményt. A zseniális rendező képes volt egy teljesen új, különleges világot teremteni a Pandora bolygóval, amit a Na'vik laknak, így nem csoda, hogy bevételi rekordokat döntött az alkotás, aminek a tervek szerint még négy folytatása érkezik – a második résznek pedig már ki is jött az előzetese.

Az Avatar: The Way of Water (vagyis szabad fordításban Avatar: A víz útja) tovább folytatja Jake Sully és Neytiri történetét, akik már családot alapítottak, ráadásul örökbe fogadtak egy ember gyermeket is – és úgy tűnik, hogy ezúttal a kaland nemcsak a földön, illetve a levegőben lesz izgalmas, hanem most a vízben is.

A film állítólag 250 millió dollárba, vagyis nagyjából 90 milliárd forintba került, ami meg is látszik az előzetesen, ugyanis káprázatos a megvalósítás, a karakterek is elképesztően néznek ki, és már most elkapta az emberek többségét egy hidegrázós nosztalgia – vagyis minden adott, hogy az Avatar folytatása akár még az első rész sikerét is túlszárnyalja.

Íme a december 16-án bemutatásra kerülő Avatar: The Way of Water legelső kedvcsinálója, ami bizony tökéletesre sikeredett, hiszen visszahozza a régi érzést, és képes új izgalmat is kelteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás