promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mel Gibson fia olyannyira piszok jóképű, hogy a Mad Max sztárja elbújhat mögötte - valóban így van?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mel Gibson kilencszeres apuka.

Mel Gibson karrierjét a Mad Max-filmek robbantották be, Magyarországon viszont a Halálos fegyver című filmek után a legismertebb. A sztár később rendezőként is bemutatkozott, többek között olyan filmek fűzödnek a nevéhez, mint a nagyon megosztó, de a hitet mélységében tárgyaló Passió című Jézus-horrorfilm, vagy éppen a történelmi drámaszerűség csipetnyi horrorral nyakonöntve,

az Apocalypto, amely Amerikai felfedezésének ad egy kicsit más ízesítést, mint azt a történelmkönyvekben már megszoktuk.

Mel Gibson pár évvel ezelőtt összekötötte az életét egy feltörekvő rendezővel és forgatókönyvíróval, Rosalind Ross-szal, aki debütálófilmjeknét jegyzi az Amerikában nemrégiben bemutatott filmet, a Stuart atyát, amelynek főszerepében Mark Wahlberg tűnik fel. A film kuriózuma, hogy Mark Wahlberg úgy meghízott a szerepre, mint még soha.

Rosalind Ross-tól egy gyermeke született eddig Mel Gibsonnak.

A színésznek amúgy öszesen kilenc csemetéje van, sokan közülük pedig már elmúltak negyven évesek is. Sokan pedig apjukat követték, és színésznek álltak. Közülük a legnagyobb karriert Milo Gibson futotta be eddig, ő szerepelt például a Hacksaw Ridge-ben is.

Na de vajon melyik fia tesz túl jóképűségben apján, vajon mindegyik?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás