promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül apró méretűre kicsinyítették II. Erzsébetet, majd elárasztották fotókkal az internetet
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt az ajándékot is kapta trónra lépésének 70. évfordulójára.

Ez az év nagyon fontos II. Erzsébet számára, hiszen idén ünnepli trónra lépésének 70. évfordulóját, és pár száz nap választja csak el attól, hogy ő legyen a világtörténelemben az az uralkodó, aki legtöbbet ült a trónon. Az uralkodót amúgy még 1952. június 2-án koronázták meg a Westminster-apátságban, közel 10 ezer vendég előtt.

Így a nagyszabású ünnepségek majd csak júnus 2-án kezdődnek az Egyesült Királyságban.

A nagyon fontos évnek azonban sok árnyoldala is van, hiszen őfelségének rengeteg gondja akad, Harry herceg és Meghan Markle folyamatosan a sajtó kereszttüzében áll, hamarosan pedig érkezhet egy újabb könyv is velük, amelyben a brit királyi család rengeteg titkát szivárogtatják ki, olyan dolgokról beszélnek majd benne, amelyekről eddig nem volt szó sehol.

Ráadásul II. Erzsébet fia, András herceg is komoly ügybe keveredett korábban.

Ám a 96. életévét betöltő uralkodót nagyon sok jókívánság is éri a mindennapokban, sőt óriási és rendkívüli ajándékokkal is meglepik őt a fontos évforduló kapcsán. A Barbie például nem sokkal korábban bejelentette, majd meg is mutatta legújabb babáját, amely II. Erzsébetet ábrázolja, méghozzá abban a tiarában, amelyet akkor viselt, mikor Fülöp herceg felesége lett.

A mini II. Erzsébet nagyon élethűre sikeredett, őfelségét így még sosem zsugorították le. Ráadásul a Youtube-ra feltöltött videóban még egy olyan elképesztően bizarr kis felvételt is láthattok, ahogy a baba a volán mögött ül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás