promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi nagy titokról rántotta le a leplet – most már érthető, miért hord mindig sapkát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dugóban napozgatva mutatta meg magát kendőzetlenül.

Mozgalmas időszakon van túl Fluor Tomi, aki tevékenyen vett részt a Pilvaker pörgetésében, amely régi magyar verseket, irodalmi klasszikusokat próbált közelebb hozni a mai, főleg fiatalokból álló közönséghez.

„3 teltházas Aréna, 7 teltházas Erkel. Így búcsúzott el a Pilvaker. Több mint 40 verset dolgoztunk fel, bekerültünk az irodalomtankönyvekbe, és megmutattuk, hogy lehet magyarnak lenni büszkén, elegánsan és a másikat szeretve”

– összegezte a 34 éves rapper a kereken 10 éve indult vállalkozást, amely ebben a formában idén volt utoljára látható. De mindez persze nem lombozza le Fluort, aki máris új tervek szövögetésén töri az agyát. A napokban például a Wellhello és a Valmar tagjai közös fotón bukkantak fel a rapper Instagram-oldalán, ami erősen azt sejteti, hogy valami közös, ütős dallal készülnek a közönség meghódítására – ráadásul még áprilisban.

Ez a hír is nagyot szólt, de sokan kommentelték Flournak azt a képét is, amelyen a dugóban ücsörögve napozgat a kocsijában. A fotó – talán szándékolatlanul – egy nagy titokról is lerántotta a leplet: az énekes alighanem a magyar Harry herceg lehet.

Legalábbis az egyik hozzászóló találóan ezt állapította meg, hiszen Flour (akit ritkán látunk sapka nélkül) vöröses, drótszerű és kissé ritkuló hajkoronával rendelkezik. A kép IDE kattintva nézhető meg. Meg is kapta érte a csipkelődő beszólásokat:

„Ritka szép haja van. Bár inkább ritka, mint szép!”

„Most már értem, miért van mindig sapka rajta!”

„Szerintem meg cuki ez a haj, kár takargatni.”

„Mindig vmi búsuló juhász jut rólad az eszembe!”

„Jó, de minek fésülted ki a dauert?”

„Told le kopaszra, ne b*szogassanak!”

„A haj már ellobbant!”

„Komoly a rőzse, tesi!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás