promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lemaradtál? - Most online is megnézheted az utolsó Red Bull Pilvakert
Borítókép:  Youtube/Red Bull Pilvaker
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tíz éve volt az első Pilvaker, most pedig a jubileumi eladással búcsúztak.

Dupla, egy délutáni és egy esti eladást nézhettek meg idén a nézők a nagysikerű Red Bull Pilvakerből. A koncepció szerint verseket zenésítenek meg, majd egyszer egy évben (március 15-én) egy színpadi show-ban bemutatják ezeket.

Az utóbbi két évben elmaradt a műsor a covid miatt, így még nagyobb lelkesedéssel tértek vissza a srácok. Az Arénában dupla teltháznak, vagyis 26 ezer embernek játszottak.

A műsorvezető idén az X-Faktorból ismert Miller Dávid volt. Mással most nem bővült a csapat, így a szokásos arcokat láthattuk: Papp Szabi, Járai Márk, Sub Bass Monster, Lábas Viki, Singh Viki, Fluor Tomi, Diaz, Szakács Gergő, Fura Csé, Dipa, Deego, Bom, Eckü, Szivák Zsolt, Meszi, Kollányi Zsuzsi, Delov Jávor, Marsalkó Dávid, Trokán Nóra, Pálmai Anna, Bánki Beni, Kautzky Armand és a Random Trip zenészei. Az előadás rendezője pedig Szabó Simon volt.

2021-ben sajnos meghalt Siklósi Örs, az AWS frontembere, eredetileg ő is szerepelt volna, de sajnos, végül élőben sosem tudta elénekelni a dalát, az Itt van az ősz feldolgozását. Az ő részeit most felvételről hallhatta a közönség.

Mivel óriási sikernek örvend, így nem igazán érthető, hogy a szervezők miért döntöttek a befejezés mellett, azért még reménykedhetünk, hogyha más formába is, de valahogy még viszontláthatjuk a produkciót.

Ha valaki lemaradt volt, online is megnézheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás