promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi dobta Shane Tusupot? A kamerák előtt vallott szerelmet Fluor Tominak
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi bevallotta, hogy beleszeretett Fluor Tomiba. De mi lesz így Shane Tusuppal?

Mostanában mindenkit az foglalkoztat, hogy vajon mi van Szabó Zsófi és Shane Tusup között. Napi téma már a bulvársajtóban, hogy az Álarcos énekes csinos nyomozója és az úszóedző régóta szoros kapcsolatban állnak egymással, és a minap újabb lesifotók kerültek nyilvánosságra, amik ugyancsak bizonyítékként szolgálhatnak a szerelmükre.

Persze ezt továbbra sem erősítették meg, viszont sokáig már nem hallgathatják el a nyilvánosság elől, hiszen már most is mindenki erről beszél. Igaz, még mindig jöhetnek váratlan fordulatok ebben a ”love storyban”; legalábbis Fluor Tomi erőteljesen azon dolgozik, hogy elcsábítsa Zsófit.

Az Álarcos énekes idei évadának egyik kötelező eleme lett a két nyomozó megjátszott románca, a legutóbbi adásban például Fluor egy borzasztóan kínos szerenáddal lepte meg Zsófit, aki a produkció után a páholyban nyílt meg udvarlójának.

„Esküszöm, beléd szerettem egy kicsit”

– mondja az alábbi videóban Zsófi.

Persze senki se gondolja, hogy Zsófi ezzel ejtette volna Shane Tusupot, pusztán eleget tett bizonyos rendezői utasításnak.

Az Álarcos énekes előző adásához több kimaradt jelenetet is kaptunk, melyeket alább nézhettek meg.

A következő videóban például azt hallgathatjátok meg, hogy a nyomozók miért a Kacsát leplezték le. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ugyanazért, amiért a Zombit. Tudniillik az alapos munkával összeválogatott nyomozógárda még az utolsó pillanatban sem tudta eldönteni, hogy a Kacsa férfi-e vagy nő, és mivel egyetlen épkézláb ötletük sem volt a kilétére, megint a könnyebbik utat választották, és inkább kiszórták.

A következő kimaradt jelenetben a nyomozók arról beszélnek, hogy vajon a Kaméleon maszk mögött Sebestyén Balázs van-e, és hogy a műsorvezető alacsonyabb vagy magasabb-e Istenes Bencénél.

Az utolsó videóban két és fél percen keresztül nézhetjük, ahogy Szabó Zsófi és Fluor Tomi farkasszemet néznek egymással, míg az asztal másik végén Nagy Ervin látványosan unatkozik, közben pedig azon gondolkodik, hogy vajon jó ötlet volt-e a nevét és az arcát adnia ehhez a nézhetetlen kabaréhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás