Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon: valami gyanús az All Star döntőjével – neked is feltűnt?

Exatlon: valami gyanús az All Star döntőjével – neked is feltűnt?

Zene, Film & Kultúra

Exatlon: valami gyanús az All Star döntőjével – neked is feltűnt?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:58

Az All Star utolsó adásainak eseményei kísértetiesen hasonlítanak az Exatlon Hungary egyik korábbi évadának döntős hetére. Vajon a véletlen műve ez a tűpontos hasonlóság?

Nemsokára kiderül, hogy melyik férfi és női versenyző lesz az Exatlon Hungary All Star évadának két legjobbja. A Végjáték alcímet viselő 4. évadban az elmúlt évek legjobb exatlonistáit verbuválták össze, hogy egy mindent eldöntő küzdelemben kiderüljön, vajon a Kihívók vagy a Bajnokok a jobbak, illetve közülük is kik azok, akik a legjobbak között is a legeslegjobbak.

Ahogy az a csütörtöki adásban kiderült már, Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint már biztosan ott fognak állni a döntőben, de a pénteki elődöntőben még ketten biztosan búcsúzni fognak a műsortól. Hogy végül lesz-e piros mezes versenyző is a fináléban, vagy a kékek között fog eldőlni a végső összecsapás, az a pénteki adásban kiderül, mindenesetre a Bajnokok talán legnagyobb esélyese, Somhegyi Krisztián ismét a döntő kapujában volt kénytelen elhagyni a Dominikai Köztársaságot.

Akik régóta követik már a műsort, emlékezhetnek rá, hogy Krisztián már a 3. évadban is egy kézzel volt kénytelen nekivágni a pályának, és bár így is tisztességesen lefutotta a futamokat, azzal fizette meg az árát, hogy a másik keze is lesérült. Végül emiatt esett ki az előző szériában is, és az All Star-ban is sérülten kellett távoznia.

De nem ez az egyetlen, ami kísértetiesen hasonlít a korábbi évadban történtekhez, hiszen a 3. évadot Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint nyerték meg, és most mindketten elsőként jutottak be a döntőbe. Ha végignézünk a másik négy versenyzőn, akkor elég szembetűnően egy oldal felé akar billenni az a bizonyos mérleg.

Ha igazán feszült finálét akarunk látni, akkor Danny-nek és Gabinak kell továbbjutnia, hiszen akkor két Kihívó és két Bajnok között fog eldőlni a meccs vasárnap este. Ha mégsem jönne be a papírforma, akkor négy Kihívó küzdene meg egymással, ami egy elképesztően szentimentális finálét eredményezne. Ha pedig három Kihívó és egy Bajnok állna ki egymás ellen, akkor színre lépnének a haragos piros-drukkerek, hogy a kékek túlereje lélekben is meggyengíti a magányos Bajnokot, és emiatt nem tud majd jól teljesíteni a döntőben.

Bárhogy is alakul a vasárnapi finálé, minden bizonnyal egy olyan eredmény fog születni, amiről utána még nagyon sokáig fognak vitatkozni a rajongók, de ha az All Star-évadot is a Gréti-Bálint páros fogja megnyerni, akkor elmondhatjuk, hogy az Exatlon Hungary All Star-al a TV2 legyártotta a műsor 3. évadának 2.0-ás, tökéletesített verzióját, amiben még arra is ügyeltek, hogy a versenyzők közül ezúttal senki se hízzon el.

Borítókép: TV2 Play