promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: már rég tudni, ki lesz az All Star győztese?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, az Exatlon Hungary All Star annyira kiszámítható évad volt, hogy már régóta tudják a rajongók, ki lesz az abszolút győztes.

Vasárnap este 18:55-kor kezdődik az Exatlon Hungary All Star döntője, amiben kiderül, hogy melyik női és férfi versenyző lesz a legjobbak legjobbika. Az elődöntőben bejött a papírforma, Nagy Dani és Besenyei Bogi távozása után a két Bajnok, Busa Gabi és Jósa Danny állhatott oda a két Kihívó, Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint mellé.

Érdekes felállás ez, hiszen mind a négy finalista dobogós helyen végzett a korábbi évadokban: Busa Gabi a 2. évad női győztese lett, Szente Gréti a 3. évad legjobbjaként végzett, Herczeg-Kis Bálint szintén a 3. évad legjobb férfi versenyzőjeként nyerte meg a fődíjat, míg Jósa Danny a 3. évad harmadik helyén végzett a férfiak között.

Bár mind a négyen erős versenyzők, sokan már régóta tudni vélik, hogy kik fogják a magasba emelni a trófeákat. A Promotions szerkesztősége nemrég egy közvélemény-kutatást végzett az Exatlon Hungary rajongói között, hogy megtudjuk, kire voksolnak a szuperdöntőben. Fontos kiemelni, hogy a szavazásra még a pénteki elődöntő előtt sor került, és a kutatásban csak olyanok vettek részt, akik önként jelentkeztek rá. A felmérésben 100 ember vett részt, akik attól függetlenül adták le a voksukat, hogy melyik csapattal szimpatizálnak inkább.

  • A megkérdezettek több, mint 63 százaléka úgy tippelt, hogy megismétlődik az Exatlon Hungary 3. évadának végkimenetele, vagyis az All Star-ban is Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint fogják elvinni a 15-15 milliós fődíjat;
  • mindössze 17 százalék gondolta úgy, hogy abszolút Bajnok-győzelem lesz a fináléban, vagyis Busa Gabi és Jósa Danny veszik át a trófeákat;
  • a maradék 20 százalék szerint vegyes győzelem várható, vagyis egy Kihívó és egy Bajnok fogja nyerni az All Star-t; ebből a legtöbben úgy tippeltek, hogy Busa Gabi és Herczeg-Kis Bálint lesz a legjobb női és férfi exatlonista.

Érdekesség, hogy ez a felmérés még az Exatlon Hungary csütörtöki adása előtt történt meg, vagyis még azelőtt, hogy kiderült volna, hogy Gréti és Bálint elsőként jutnak be a döntőbe. Ez azt jelenti, hogy a megkérdezettek többsége jobban szimpatizál a Kihívókkal, mint a Bajnokokkal. Egyelőre úgy tűnik, tényleg a papírforma fog bejönni, hiszen a döntő első szettjében Bálint és Gréti szereztek 1-1 pontot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás