promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet döntése sokkolta a brit királyi családot, Károly és Vilmos herceg is döbbentesen állt a történések előtt - videó
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi családból erre kevesen számítottak.

Korábban már mi is beszámoltun karról, hogy a monarchia és a brit királyi család a tavaly elhunyt Fülöp hercegre emlékezett, a megemlékezésen pedig II. Erzsébet nagy szívfájdalmára nem vett részt Harry herceg és Meghan Markle.

A ceremóniát amúgy a Westminsteri apátságban tartották. És a korábbi történetek tükrében meglepve érte a családot már őfelsége döntése is, hogy ifjabb fiának, Andrásnak engedte meg, hogy elkísérje őt a helyére. Sőt, András herceg a megemlékezésen az első sorban foglalt helyet.

A Daily Mail információi szerint a család tagjai megdöbbentek ezen, ugyanis András korábban nagyon kellemetlen ügybe keveredett, amelyről hónapokig cikkezett a sajtó. András ügyéből majdnem hatalmas bírósági ügy lett, ám végül peren kívüli megállapodással megegyeztek (részletesebben az ügyről ITT), ám így is hatalmas szégyent hozott a királyi családra.

A család elsősorban nem is azon háborodott fel, hogy András II. Erzsébetet a helyére kísérte, hanem azon, hogy ennyire előtérbe helyezte magát a ceremónián, szinte ő lett a főszereplője így a ceremóniának. A család azt gondolta, hogy kicsit háttérbe vonul majd.

Andrásnak amúgy a kínos ügy óta ez volt az első hivatalos szereplése.

Íme az ominózus jelenet:

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás