promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet nagy árat fizet András herceg szexuális botránya miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

András herceg hatalmas kalamajkába keveredett, amiből csak a királynő tudja kihúzni.

Korábban András herceget szexuális erőszak és bántalmazás kapcsán vádolta Virginia Giuffre, akivel most pereskedés nélkül egyezik meg a királyi család. Egyes források szerint András herceg súlyos árat fizet az ügyért, mivel 12 millió fontot, vagyis 5 milliárd forintot követel Virginia a saját jótékonysági szervezetének. Pontosabban II. Erzsébet királynő fizet súlyos árat, hiszen mindezt az ő pénztárcájából húzzák ki. 

Az irgalmatlan mennyiségű pénzösszeget a Duchy of Lancester forrásai fogják fedezni, amely befektetésekből, ingatlanokból és földbirtokokból áll. Habár András herceg minden vádat tagad, a pereskedésen kívüli megállapodás mégis kételyek közé sodorhatja a közvéleményt. Miért fizetne ki ekkora összeget, ha nem csinált semmit?

A királyi család tagja elmondta, hogy már megbánta a Jeffrey Epsteinnel folytatott közeli viszonyát, aki végül szexrabszolga-kereskedőként küldte rá a fiatalkorúnak számító Virginia Giuffrét. A mostani konfliktus elsimítására szánt összeget állítólag azért fizeti ki, hogy megbánását és együttérzését fejezze ki az emberkereskedelem áldozatainak, és így egy jó ügyet támogathasson.

Amennyiben sikerül megegyezniük, az amerikai bírósági dokumentumok értelmében ejtik a vádakat András herceg ellen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás