promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bajban van András herceg - döbbenetes dolog derült ki a szexuális zaklatási ügyével kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy II. Erzsébet fia, András herceg évekkel ezelőtt egy mindössze 17 éves lányt erőszakolhatott meg. A herceget hivatalosan is megvádolták. 

Szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne porondon a brit királyi család. Nagy-Britannia uralkodója, II. Erzsébet valószínűleg nem ilyen leszármazottakat szeretett volna, hiszen gyermekei és unokái botrányt-botrányra halmoznak. 

Nagyon úgy fest, hogy a család nem fogja tudni elkerülni az újabb balhét, aminek a vége akár az is lehet, hogy a királynő fia, András herceg börtönbe kerül egy évtizedekkel ezelőtti ügy miatt.

Ami nagyon súlyos, hiszen a yorki herceget szexuális zaklatás miatt vádolják, most már hivatlosan is. Virginia Roberts Giuffre perelt be Andrást azért, mert állítása szerint 17 éves korában szexuális aktusra kényszerített őt. 

A vádirat szerint az akkor még kiskorú lány Epstein, Maxwell, valamint András herceg fenyegetései hatására egyezett bele az aktusba, mivel rettegett attól, hogy Epsteinék befolyásosukon keresztül bántalmazhatják, vagy akár meg is ölhetik őt. András a dokumentumokban szereplő vádak szerint tisztában volt továbbá azzal is, hogy Giuffre emberkereskedelem áldozata volt, és szexrabszolgaként tartották fogva, aminek következtében a mai napig pszichés traumákkal küzd. 

-írja a Guardian.

Természetesen András herceg továbbra is tagadja, hogy bármiféle szexuális kapcsolatot létesített volna az akkor még kiskorú nővel. Egy biztos, az egész brit királyi család szégyenkezik András miatt, és ki tudja - lehet, hogy mégsem Harry hercegék jelentik a legnagyobb csalódást II. Erzsébet számára?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás