promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet súlyosan megszegte a szabályokat, és erről videó is készült
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó került fel az internetre, amely melegséggel tölti el majd a szíveteket.

Ha a királyi családról van szó, a legtöbbször valamiféle botrányról vagy éppen éles kijelentésről adnak tudósítást az újságok. Ritkán fordul elő, hogy valmiféle nagyon aranyos régi dolog bukik felszínre. Bár Meghan Markle és Harry herceg új babájáról készült fotó mindenképpen ebbe a sorba illeszthető be. Ráadásul a brit királyi család életéről ritkán láthatunk régi családi fotókat vagy videókat.

Ám most érkezett egy üdítő kivétel, amelyen II. Erzsébet éppen - minden királyi protokollt, viselkedési szabályokat is megtörve - egy ceremónián az "elszabaduló" Vilmos herceg után fut, nehogy baj történjen a nyilvános eseményen.

A videó alá sokan azt írták, hogy II. Erzsébet nagymama üzemmódba kapcsolt.

A nagyon életteli archív felvételen éppen az látszik amúgy, hogy a kis Vilmos herceg egy szekér után kezd futni, így a hátsó kerék veszélyes is lehetne a számára, főleg akkor, ha a hintó hirtelen megállna, ezért a nagymama, őfelsége, a herceg után fut, hogy elkapja a grabancát.

Nagyon ritkán kerül fel az internetre ennyire hétköznapi videó a királyi családról. Az említett videó IDE kattintva érhető el.

Még több érdekesség érdekel a királyi családról?

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás