promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális hiba: Katalin hercegné szigorúan tilos dologról beszélt a sajtónak
Borítókép:  Images Picture Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg szabály van, például ez is.

Az elmúlt időszakban, elsősorban Meghan Markle és Harry herceg USÁ-ba költözése, illetve elmérgesedő konfliktusa után II. Erzsébet királynővel és a brit királyi család többi tagjával, rengeteget lehetett hallani a család különös dolgairól is, illetve fntos íratlan vagy írott szabályairól is.

Korábban mi is több cikkben beszámoltunk ezekről, például arról is, hogy miért tilos a csók Katalin és Vilmos herceg között akkor, amikor nyilvános helyen tartózkodnak. A brit királyi család pedig továbbra is az érdeklődés középpontjában van, így valószínűleg az elkövetkező időkben is rengeteg dolgot fogunk megtudni majd különc, viselt dolgaikról,

amelyek az uralkodásuk hosszú időszaka alatt alakultak ki.

Mi van például a kedvenc ételekkel?

Ezekről is tilos beszélniük a királyi család tagjainak, ám Katalin hercegné, aki a családban mindig is arról volt híres, hogy sosem hibázik, egyszer elárulta ezt, így megtudhattuk, hogy imádja azokat az ételeket, amelyekben olajbogyó van. Illetve azt is elárulta, hogy Sarolta lánya a tésztákat szereti a legjobban.

II. Erzsébet ennek egyáltalán nem örült Gordon Rayen királyi szakértő szerint, hiszen őfelsége ezt a szabályt, hogy a kedvenc ételekről tilos beszélni, épp azért hozta, hogy a család tagjai elkerüljék azt, hogy mindenhol ugyanolyan ételell, a kedvencükkel kínálják őket.

Érdekel még több furcsaság a királyi családról?

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás