promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: Katalin hercegné és Vilmos herceg szokatlan üzenetet küldött Ukrajnába
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegi pár nyilvánosan üzent.

Az elmúlt napokban szinte minden sztár kifejezte véleményét már az ukrán-orosz háborúval kapcsolatban, sőt, sok cég is azonnal válaszolt a kihívásra, így például a Vodafone, a Telekom és a Telenor is bejelentéseket tett az esemény kapcsán.

A sorból természetesen a magyar sztárok és celebek sem maradhattak ki, legutóbb például Baukó Éva tett közzé egy kommentet, de korábban többek között Majka és Tóth Gabi is megszólalt a témában. A rapper például egy dalszöveg soraival üzent.

Közben a világ prominens személyiségei is elkezdtek közzétenni nylivános állásfoglalásokat, üzeneteket az orosz-ukrán háborút illetően. A brit királyi családból most Katalin hercegné ás Vilmos herceg fejezte ki a véleményét az elfajult helyzetről. A hercegi pár a brit királyi családtól meglepő, szokatlan gesztussal élt, és Twitter-en nyíltan írta ki véleményét, amelyben nyilvánosan kifejezték támogatásukat Ukrajnát, valamint az ukrán elnököt, Volodimir Zelenszkijt illetően.

Mint megjegyezték, még 2020 oktberében volt szerencséjük találkozni az ukrán elnökkel és feleségével, most pedig a bátran harcoló ukrán nép mellett állnak a vészterhes időszakban.

(via Telex)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás