promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés: az ATV és az RTL Klub nézőit is érinti a hír, hétfőn nagy változás jön - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Február 21-én, hétfőn jön a változás.

Nemrég jelentették be, hogy az ATV kultikus kulturális műsora, Lutter Imre nagy dobása, a Sorok között hétfőtől már az RTL Klub-on lesz látható. A műsor eddig az ATV-n futott, de február 21-től minden megváltozik majd.

Az RTL Klub-on az első Sorok között adás így majd most hétfőn 23 óra 45 perctől lesz látható. Az első adás vendége pedig majd Magyarország egyik legismertebb sportolója, boxolója, Kovács Kokó István lesz, aki jelenleg Svájcban él családjával, mivel tavaly őt nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó szövetség főtitkárának.

Korábban Palik László is beszélgetett Kokóval, aki az interjú során rengeteg érdekességet osztott meg a nézőkk az új életéről Svájcban:

Az RTL Klub sajtószobája úgy írt a műsorról, hogy abban közismert személyiségek mesélnek majd el különleges történeteket, hogyan változtatta meg az életüket egy-egy vers, és arról is mesélnek majd, hoyg mit gondolnak a világról. A műsorban természetesen az adott vers is elhangzik majd.

Lutter Imre a Blikk-nek nyilatkozva elmondta:

"Amellett, hogy nagyon megtisztelő és örülök neki, azt is jelenti, hogy a vers tud trendi lenni, különösen úgy, hogy az ismert vendégek eddig nem hallott történetein keresztül találkozik a néző az életszagú irodalommal"

A hétfői adás beharangozója kovácsi István érzelmes vallomásával:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás