promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson nagy meglepetéssel készül - Lebukott a világsztár?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor igazán nagy dologra számíthatunk Dwayne Johnsontól.

Dwayne Johnson jelenleg a világ egyik legsikeresebb színésze, aki az egyszerű, szórakoztató látványfilmjeinek köszönhetően hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiszen már több mint 295 millió követője van Instagramon. Az akcióhős nemrég sokat sejtető dolgot mondott egy izgalmasnak ígérkező projektről, amit idén fog bejelenteni – de most könnyen lehet, hogy a híresség lebukott.

Dwayne Johnson elárulta, hogy egy újabb videójáték adaptáción dolgozik, ami minden eddiginél keményebb lesz, de egyelőre nem akarja elmondani, hogy konkrétan miről van szó – most viszont azt pletykálják belsős körökben, hogy az érintett játék nem más, mint a Call of Duty, ami gamerek millióinak kedvence.

A Call of Duty minden idők egyik legnépszerűbb háborús, lövöldözős játéka, ami az utóbbi években egy hatalmas szériává nőtte ki magát, így ha Dwayne Johnson valóban erről beszélt, akkor könnyen lehet, hogy ez lesz az eddigi pályafutása legnagyobb dobása – de egyelőre ne éljük bele magunkat, hiszen csupán egy szóbeszédre tudunk alapozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás