promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson 10 milliárd forintért vett magának egy valódi T-Rex koponyát?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Durva pletyka terjed Dwayne Johnsonról, aki most tiszta vizet öntött a pohárba.

Dwayne Johnson jelenleg a világ legsikeresebb színésze, aki rengeteg pénzt zsebel be a filmjeivel, hiszen a legtöbbnél általában producerként is közreműködik, ami nagyon jövedelmező számára. Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy a világsztárnak saját tequila márkája és energiaitala is van, szóval nincsenek anyagi gondjai, de még így is sokakat meglepett a szóbeszéd, hogy állítólag 31,8 millió dollárért, vagyis nagyjából 10 milliárd forintért vett magának egy T-Rex koponyát.

Dwayne Johnsonhoz is eljutott a pletyka, és elárulta, hogy ez nem igaz, ugyanis ő csupán egy másolatot vásárolt a Stan nevezetű T-Rex koponyájáról, és nem tudja, hogy kinél van az eredeti, 10 millió forintos lelet – de ha az övé lenne, akkor tuti, hogy egy múzeumban tartaná, hogy a világ csodálhassa.

A replika jelenleg a színész irodájában van, mivel nagyon közel áll a szívéhez, és önmagát látja a dinoszauruszban, aminek az 1987-ben megtalált koponyájáról mintázták a dísztárgyat – ugyanis a rég kihalt élőlény rengeteg brutális harcot vívott a túlélés érdekében, pont, mint ő.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson posztját, amiben nem csupán Stan koponyájának másolatát, de azt a csapatot is megmutatja, akik készítették, hogy ezzel is tisztázza magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás