promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson bebizonyította, hogy aranyból van a szíve – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson felejthetetlen élményt, és egy kocsit ajándékozott egy veteránnak, aki nagyon meghatódott a gesztustól.

Sokan mondják, hogy az egyszerű, de annál szórakoztatóbb filmjeiről híres Dwayne Johnson Hollywood egyik legrendesebb, legemberségesebb színésze, aki mindig tekintettel van másokra, és ott segít, ahol csak tud. Az izmos világsztár többször is bebizonyította már, hogy aranyból van a szíve, és most is sikerült olyat tennie, amivel megváltoztatta valakinek az életét.

Dwayne Johnson úgy gondolta, hogy nem akármilyen ajándékot ad egy különleges embernek, Oscar Rodrigueznek, aki veterán, személyi edző, ellátja a 75 éves édesanyját, bántalmazott nőknek segít, éhezőket etet, a helyi templom vezetője és úgy összességében egy fantasztikus személyiség: meglepte a semmit sem sejtő férfit a moziban, majd neki adta a kocsiját.

Oscar Rodriguez alig hitt a szemének, és rögtön meghatódott, hiszen ez hatalmas gesztus a híresség részéről, akin látni lehetett, hogy boldoggá teszi őt, hogy segíthet – főleg egy olyan férfin, aki a fentiek alapján teljes mértékben megérdemli, mivel Dwayne Johnsonhoz hasonlóan ő is inspirálja az embereket, és szebbé akarja tenni a világot.

Itt lehet megnézni az esetről készült videót, amitől szem nem marad szárazon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás