promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meryl Streeppel megtörtént az, ami a legtöbb színész igazi rémálma
Borítókép:  Meryl Streep / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába Meryl Streep minden idők egyik legjobb színésznője, a világjárvány még rá is nagyon negatív hatással volt.

A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep a színészkedés etalonja, aki a 45 éve tartó pályafutása alatt talán még egyszer sem hibázott, hiszen mindig tökéletes alakításokat nyújt, és ezzel rengeteg embert inspirál – de úgy tűnik, hogy a koronavírus-járvány és a karantén kicsit megtört benne valamit, ezért elég kellemetlen helyzetbe került a legújabb filmje forgatásán.

Meryl Streep elárulta, hogy nagyon megviselte őt lelkileg a bezártság, a járvány miatt pedig hetekig senkivel sem beszélt a Ne nézz fel! című alkotás munkálatai előtt, így az első napján szembesült azzal a rémisztő ténnyel, hogy az utóbbi hónapokban egyszerűen elfelejtett színészkedni – egyáltalán nem érezte komfortosnak magát a kamerák kereszttüzében, ami nem igazán fordult még elő vele.

Szerencsére hamar visszatért Meryl Streep „tehetsége”, miután az egyik színésztársa, Jonah Hill megnyugtatólag megnevettette őt, így gond nélkül, a tőle megszokott minőséggel tudta folytatni a forgatást – sőt, annyira jó munkát végzett, hogy többen is GOAT-nak, vagyis a világ legjobbjának nevezték őt a munkálatok befejezése után.

Itt lehet megnézni a Netflixen december 24-én bemutatott Ne nézz fel! című film előzetesét, amiben Meryl Streep mellett többek között Leonardo DiCaprio, Jonah Hill és Jennifer Lawrence is feltűnik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás