Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hamarosan valóra válik minden Harry Potter rajongó álma – előzetes

Hamarosan valóra válik minden Harry Potter rajongó álma – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Hamarosan valóra válik minden Harry Potter rajongó álma – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:41

Megérkezett a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba előzetese, amiben ismét találkozhatunk a film sztárjaival.

2001-ben mutatták be a J. K. Rowling könyvén alapuló Harry Potter és a bölcsek köve című nagy sikerű filmet, ami egyből meghódította a közönséget, és minden idők egyik legkedveltebb, legsikeresebb szériájává nőtte ki magát. Máig rengetegen rajonganak a Harry Potter színészeiért és a filmekben látható varázslatos világért – éppen ezért fog sokakat felvillanyozni a következő hír.

Az HBO Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba címmel készített egy nosztalgikus, és rendkívül meghatónak ígérkező különkiadást, amiben a legendás filmszéria színészei és készítői emlékeznek vissza az együtt eltöltött időkre – ezek alapján pedig már most készíthetjük a zsebkendőket, mert ennek sírás lesz a vége.

A január első napjaiban az HBO GO-ra érkező alkotásban természetesen Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is feltűnik, hozzájuk csatlakozik még többek között Ralph Fiennes, Robbie Coltrane, Gary Oldman, Tom Felton, Helena Bonham Carter illetve a négy rendező is – szóval nem szabad kihagyni ezt az élményt.

Itt lehet megnézni a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba magyar feliratos előzetesét:

Borítókép: Profimedia