promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Harry Potter folytatása, ráadásul az eredeti színészekkel?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harry Potter-széria első két részének rendezője filmet akar készíteni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című alkotásból, ráadásul a már jól ismert színészek visszatérésével.

A Reszkessetek, betörők! rendezője, Chris Columbus 2001-ben készített nagy sikerű filmadaptációt a J. K. Rowling által írt Harry Potter és a bölcsek köve című könyvből, ami az egész világot meghódította. Még a második alkotást is ő készítette, és végül 8 részesre duzzadt a filmszéria, aminek a történetét 2016-ban a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színházi előadással folytatták.

Igaz, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek nem minden rajongónak tetszett, de Chris Columbus most elárulta, hogy ő mégis egy kétrészes filmélményt szeretne készíteni belőle, ráadásul úgy, hogy az eredeti színészek, azaz Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is visszatérnének.

A rendező szerint akkor lenne jó megcsinálni a filmeket, amikor már kellően idősek a színészek, és mivel a Harry Potter és az elátkozott gyermekben nagyjából 36 esztendős Harry Potter karaktere, az őt alakító Daniel Radcliffe pedig már 32 éves, így könnyen lehet, hogy hamarabb visszatérhetünk J. K. Rowling varázsvilágába, mint gondoltuk.

Egyelőre még ne éljük bele magunkat a dologba, hiszen ezek csupán Chris Columbus tervei, és egyáltalán nem biztos, hogy a stúdió igent fog mondani – bár elég meglepő lenne, ha ebből nem akarnának pénzt csinálni, hiszen a Legendás állatok-széria is pont ezért jött létre, csak az nem folytatás, hanem előzmény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás