promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokat sejtet a Legendás állatok folytatásának címe – Kiderült, hogy mikor láthatjuk a filmet a mozikban!
Borítókép:  Jude Law és Eddie Redmayne / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarabb érkezik a Legendás állatok folytatása, mint gondoltuk, ráadásul a címe is arról árulkodik, hogy tartogat még bőven izgalmat nekünk J. K. Rowling varázsvilága.

2016-ban rengeteg Harry Potter rajongó örült, mikor bemutatták a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet Eddie Redmayne főszereplésével, hiszen hosszú évek után ismét elmerülhettek J. K. Rowling csodás varázsvilágában. 2018-ban jött a folytatás, amiben megismerhettük a Jude Law által alakított fiatal Dumbledore-t, de a harmadik rész nemrég komoly problémákba ütközött a koronavírus, illetve Johnny Depp kirúgása miatt, akit a gonosz Grindelwald szerepében láthattunk a szériában.

Most úgy tűnik, hogy végre minden sínen van a filmmel kapcsolatban, hiszen a zseniális Mads Mikkelsen váltotta Johnny Deppet, ráadásul a stúdió bejelentette, hogy a vártnál kicsit korábban, 2022. április 15-én érkezik a folytatás Legendás állatok: Dumbledore titkai címmel.

Az előző két részt is rendező David Yates természetesen most is visszatér, hogy ismét elvarázsolja a nézőket, illetve a szereplőgárdából többek között Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller és Jude Law is újra látható lesz a várva várt folytatásban.

Az biztos, hogy az eddigi visszajelzések alapján rengetegen felkapták a fejüket az alkotás címe hallatán, hiszen Dumbledore mindig is egy központi figurája volt a Harry Potter-filmeknek, így érdekes lesz vájkálni kicsit a múltjában, és jobban megismerni őt.

Itt lehet megnézni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás