promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a ritkán látott film, amelyben Bud Spencer és Terence Hill nem szeretett volna szerepelni: mások helyettesítették a verhetetlen párost - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy tervezett közös film, ami nem készült el, és egy, amiben nem szerettek volna szerepelni. 

Bud Spencer és Terence Hill olyan emberek, akikről mindig szívesen olvasunk újabb és újabb sztorikat. Nekünk, magyaroknak nagyon nagy szerencsénk van, hiszen most novemberben megjelent egy új könyv, a Verhetetlen páros, amelyben rengeteg olyan sztorit is összegyűjtött a könyv szerzője, Király Levente, amelyekről magyarul még nem lehetetett olvasni seholsem.

A könyvből többek között az is kiderült, hogy a legendás duónak lett volna még egy közös filmje a hetvenes években, amelyet Giuseppe Colizzi rendezett volna, a forgatókönyve már meg is volt,

ám a rendező 1978-ban elhunyt, így pedig a Mi, kalózok nem készült el sosem.

Colizzi egy interjú során elárult részleteket is az alkotásról, amely az Antillákon forgott volna, a történet pedig az 1600-as években játszódott volna, abban az időben, amikor a Karib-tengeren, a Mexikói-öbölben és a nyugat-indiai szigetvilágban híres és kegyetlen kalózok tevékenykedtek.

A tervből végül nem lett semmi, ám volt egy olyan filmje is Colizzinek, amelyet direkt Budra és Terencre írt, ám a páros nem szeretett volna a filmben szerepelni.

Ez volt a Joe és Margherito megérkezik című alkotás, amely végül nem lett átütő siker, a nagy duó nélkül egyszerűen elhasalt a mozikban. A filmben amúgy a főszerepeket, Keith Carradine és Tom Skerritt játszották.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás