Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön az Országúti diszkó új változata – Kiderült, ki veszi át Patrick Swayze helyét

Jön az Országúti diszkó új változata – Kiderült, ki veszi át Patrick Swayze helyét

Zene, Film & Kultúra

Jön az Országúti diszkó új változata – Kiderült, ki veszi át Patrick Swayze helyét

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 22:22

Remake-et kap az Országúti diszkó című klasszikus Patrick Swayze film, ráadásul a zseniális Jake Gyllenhaallal.

1989-ben mutatták be Patrick Swayze főszereplésével az Országúti diszkót, ami a VHS-korszakban lejátszóról-lejátszóra járt a magyar háztartásokban, és igazi kultuszfilmmé vált itthon az évek alatt. Az alkotás egy kidobóról szól, aki rendet akar teremteni egy szórakozóhelyen, de persze komoly ellenállásba ütközik, amit muszáj levernie. Egy tökös akciófilmről van szó, ami nem véletlenül sokak kedvence – Hollywood pedig most úgy gondolta, hogy ideje csinálni belőle egy modern verziót.

Készülőben van az Országúti diszkó remake-je, amiben a jelenlegi tervek szerint az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal lesz a főszereplő, és állítólag a rendezőt is megtalálták Doug Liman személyében, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint például A holnap határa, Mr. és Mrs. Smith illetve A Bourne-rejtély.

Az eddigi visszajelzések alapján elég vegyes véleménnyel rendelkeznek erről a projektről az emberek, hiszen vannak, akik szerint békén kéne hagyni a 2009-ben elhunyt Patrick Swayze klasszikusát, egyesek pedig úgy gondolják, hogy Jake Gyllenhaal miatt mindenképp érdemes lesz adni az új Országúti diszkónak egy esélyt, hiszen ő korunk egyik legjobb színésze.

Egyelőre még szinte semmit sem lehet tudni a filmről, csupán annyit, hogy a stúdiónak nagyon fontos, így valószínűleg pár éven belül megvalósul – már csak az a kérdés, hogy a mai világban képesek-e a készítők egy olyan alkotást csinálni, ami méltó lesz az eredetihez.

Íme egy legendás jelenet az Országúti diszkóból:

Itt pedig Jake Gyllenhaal, hátha valaki nem tudná, hogy kiről van szó:

Borítókép: Patrick Swayze / Profimedia