promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohammentő: a Bad Boys rendezője olyan izgalmas akciófilmet hoz nekünk, hogy már az előzetesétől is leizzadsz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik Michael Bay legújabb akciófilmje, a Rohammentő, aminek a zseniális Jake Gyllenhaal a főszereplője.

Minden idők egyik legismertebb és legtökösebb rendezője Michael Bay (Transformers, Bad Boys, A szikla), akinek igaz, hogy a filmjein nem igazán kell gondolkodni, de cserébe olyan látványorgiát, robbanásokat és akciójeleneteket kapunk, hogy az valami elképesztő. Pár hónap múlva újabb adrenalinbombával jelentezik a mester, ráadásul nem akármilyen színészek csatlakoztak a legújabb filmjéhez.

2022. február 17-én kerül bemutatásra Magyarországon Michael Bay Rohammentő című feszült, izgalmas akciófilmje, amiben egy balul sikerült rablás után két ember egy mentőautóban próbál elmenekülni az őket üldöző hatóságok elől, de ez természetesen nem megy olyan könnyen, mint gondolták.

Az alkotás főszereplője korunk egyik legjobb színésze, az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal, aki mellett Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González és többek között Garret Dillahunt is feltűnik, hogy együtt éljék át ezt az eszeveszett, és rendkívül veszélyes kalandot.

A magyar nyelvű előzetes alapján a Rohammentő lesz 2022 legpörgősebb filmje, amit semmiképp sem szabad kihagyni, ha szeretjük Michael Bay összetéveszthetetlenül vad stílusát, és a kemény, izzasztó akciójeleneteket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás