promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön az új Transformers-film – de van egy rettenetes hírünk is a rajongóknak
Borítókép:  Transformers / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Transformers: A fenevadak kora címmel jön a robotos széria előzményfilmje, amit sokak bánatára már nem a robbantásairól híres Michael Bay fog rendezni.

2007-ben mutatták be Michael Bay Transformers című látványfilmjét, amiben megelevenedtek a '80-as évekből már jól ismert játékok, illetve képregény- és rajzfilmhősök, akik többnyire autóból robottá tudnak átalakulni. Az alkotás óriási siker lett, az évek alatt pedig már négy folytatást, illetve egy külön részt is kapott, de a bevételek alapján az utóbbi időszakban egyre csak lankadt a közönség lelkesedése – valószínűleg éppen ezért döntött úgy a stúdió, hogy ideje egy kis vérfrissítésnek.

Már hivatalos, hogy jövőre érkezik a Transformers: A fenevadak kora című, 1994-ben játszódó előzményfilm, amit most kivételesen nem Michael Bay fog rendezni, hanem a Creed 2-t is készítő Steven Caple Jr., aki már nagyon izgatott a projekt miatt, hiszen gyerekkora óta imádja a Transformerseket.

Biztos, hogy sokan fogják hiányolni Michael Bay ikonikus stílusát, de már érezni lehetett rajta az utóbbi részeknél, hogy nem tud újat mutatni, így jól döntött a Paramount, hogy lehetőséget adott egy olyan rendezőnek, akiben még van bizonyítási vágy.

A következő Transformers-film főszereplői (a visszatérő Optimus Prime és ŰrDongó mellett) Anthony Ramos (Hamilton) és Dominique Fishback (Project Power: A por ereje) lesznek, és állítólag nagyobb teret kapnak majd az emberi karakterek, így most nem csupán biodíszletként lesznek a vásznon, amíg a robotok egymással harcolnak.

A 2022. június 23-án bemutatásra kerülő Transformers: A fenevadak kora című alkotásban megismerhetjük majd azokat az ősi lényeket is, akik állatból képesek robottá alakulni, szóval felkészülhetünk egy kis izgalomra, meg persze a szériától megszokott látványorgiára, hogy igazán felhőtlen kikapcsolódásban legyen részünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás