promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Dirty Dancing folytatása, ráadásul Jennifer Grey is visszatér?
Borítókép:  Patrick Swayze és Jennifer Grey a Dirty Dancing című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy elkészül a legendás Dirty Dancing újabb része, és a rajongók legnagyobb örömére az eredeti Baby, vagyis Jennifer Grey is feltűnik majd benne.

1987-ben mutatták be a Dirty Dancing – Piszkos tánc című zenés/táncos, romantikus filmet, ami 1963-ban játszódik és egy Baby nevű fiatal lány, illetve egy tánctanár szerelméről szól. Az alkotás elképesztően sikeres lett, hiszen mindössze 6 millió dollárból készült, és azóta összesen 214,6 milliót termelt. A 2009-ben elhunyt Patrick Swayze és Jennifer Beals egyből sztárok lettek, és megszületett egy igazi klasszikus.

2004-ben bemutattak egy újabb részt, amiben mások voltak a főszereplők, és persze hatalmas csalódást okozott a közönségnek. Viszont most a MovieWeb arról ír, hogy valóra válhat a rajongók legféltettebb álma, és végre elkészülhet az igazi folytatás, ráadásul egy hihetetlen meglepetéssel.

A hírek szerint a Lionsgate stúdió készít egy táncos művet, ami a 80-as években játszódik, és Jennifer Grey lesz a producere, illetve szereplője is – és nagyon úgy tűnik, hogy egy titkos Dirty Dancing-filmről van szó.

Mivel náluk vannak a kultuszfilm jogai, ráadásul az idővonalat nézve simán elképzelhető, hogy Baby további kalandjait láthatjuk – hiszen a színésznő remek formában van – így minden jel arra utal, hogy tényleg megkapjuk a Dirty Dancing rendes folytatását, csupán az szomorú az egészben, hogy Patrick Swayze már nem szerepelhet benne.

A bemutató időpontjáról még nincsenek hírek, és még amúgy is csak pletykaként kell kezelni a dolgot, de mindenképp izgalmas lehet sokak számára, hogy egyáltalán szó van róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás