promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Doktor Szöszi harmadik része
Borítókép:  Doktor Szöszi / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírünk van a Doktor Szöszi rajongóknak, hiszen készül a folytatás, amiben ismét szerepelni fog Reese Witherspoon, ráadásul nem akárkik fogják írni a film forgatókönyvét.

2001-ben megjelent a mozikban a Doktor Szöszi című film, de akkor még nem lehetett sejteni, hogy mekkora siker lesz. Kiderült, hogy Reese Witherspoon bárgyú vígjátéka rengeteg ember kedvence lett, hiszen a közönség imádta, hogy az úgynevezett „buta, szőke csaj” megállja a helyét az ügyvédek, jogászok világában, így természetesen két évvel később jött is a folytatás.

Igaz, hogy az már nem volt akkora dobás, de még így is elvoltak vele a rajongók, utána pedig hosszú ideig csak várták Elle Woods rózsaszínbe burkolt életének következő epizódját. Sokáig pletykálták, hogy a háttérben már ezerrel folynak a harmadik rész munkálatai, de a MovieWeb információi szerint végre tényleg alakult valami.

Kiderült, hogy az Oscar-díjas Reese Witherspoonnal a főszerepben érkezik a Doktor Szöszi 3, és két fantasztikus írót is találtak a projekthez Dan Goor és Mindy Kaling személyében, akiknek többek között a zseniális The Office című sorozatot is köszönhetjük.

Ez nagyon izgalmas hír, hiszen ők ismertek a kreatív, igazán vicces szövegeikről, szóval jó eséllyel nem csupán pénzlehúzás lesz Doktor Szöszi visszatérése, hanem tényleg egy jó kis komédiát kapunk, amit ráadásul a színésznő produkciós cége csinál.

A bemutató időpontjáról még nincs hír, de Hollywoodot ismerve jó eséllyel nagyjából három éven belül elkészülhet a film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás