promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler felhívta Jim Carreyt a moziból
Borítókép:  The Playlist
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sandlernek túlságosan tetszett a Sonic, a sündisznó, és ezt meg akarta osztani gyorsan Carreyvel.

Adam Sandler nem olyan rég Jimmy Kimmel műsorában volt vendég. Persze csak karanténosan, otthonról jelentkezett be, pont ezért sikerült elkövetnie egy kis balesetet. Ugyebár egyedül kellett rendbe tennie magát az interjúra, és a lánya tanácsára a fülszőrét is megnyirbálta kicsit, de hát a manővert majdnem a füle bánta.

Sokaknak az volt a nagy öröm, hogy láthatták az interjúban Sandler lányát, Sunnyt. A színész nem igazán szokta mutogatni a családját, és szereti távol tartani tőlük a nyilvánosságot.

Jobban elmerülve a beszélgetésben azért még hallhatunk érdekességeket. Az egyik közülük az, hogy Sandlerék mikor voltak utoljára moziban a karantén előtt. A színész a Sonic, a sündisznót nézte meg a családdal még februárban.

Sandlernek annyira tetszett a film, hogy azonnal fel is hívta Jim Carreyt a moziból.

„Mindenki távol ült egymástól. Emlékszem, hogy nagyon hangosan nevettem, de szinte az egész mozi, a mögöttem ülők is. Muszáj voltam felhívni Carreyt, hogy elújságoljam neki, mennyire vicces az egész film. Akkor még nem gondoltam bele, hogy ez lesz az utolsó, amit moziba látok”

– mesélte a színész.

Azért az elég szürreális, hogy Adam Sandler ül a moziban, nézi a Sonicot, majd hirtelen megcsörgeti a főszereplőt, hogy mennyire tetszik neki az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás