promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler majdnem levágta a saját fülét
Borítókép:  Jean-Baptiste Lacroix / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen véletlenül, nem ő akart lenni az új Vincent van Gogh.

Reméljük, hogy senki sem feledkezett meg róla, hogy Adam Sandlernek kell csinálnia egy nagyon gagyi filmet a közeljövőben. Ezt akkor ígérte meg, amikor nem jelölték Oscarra az Uncut Gems, vagyis a Csiszolatlan gyémánt miatt. Megérdemelte volna, de hát nagyon erős volt a mezőny, így nem fért be a legjobb ötösbe.

Annyi biztos, hogy Sandler marad a Netflixnék, mivel Jennifer Anistonnal belevágnak a Gyagyás gyilkosság második részébe, ami a streamingszolgáltató legnézettebb filmje lett tavaly.

Most Sandler is otthon pihen a családjával, akiket nem igazán szokott mutogatni a nagy nyilvánosság előtt, azonban egy kis incidens miatt láthattuk néhány pillanatra a kamera előtt a 11 éves lányát, Sunnyt, aki segített édesapjának.

A színész Jimmy Kimmel műsorában jelentkezett be online, és még a való életben is egy bohózattal indított, mivel majdnem levágta a saját fülét.

„Jimmy biztosan emlékszel a lányomra Sunnyra. Az interjú előtt meg kell osztanom veletek egy kis rövid történetet. Sunnynak feltűnt, hogy kilóg a fülemből egy nagy szőrszál, ami nagyon rosszul néz ki, ezért gyorsan le akartam borotválni a mielőtt bejelentkezek. A rendes borotvámat használtam, amit az arcomhoz is. Meg akartam mutatni neki, hogyan sikerült, amikor leértem, de ő csak annyit mondott, hogy vérzek.”

- mesélte Sandler a műsorvezetőnek, aki meg is mutatta a véres papírtörlőt, de hála égnek már csak egy kis pacányi vér volt rajta, amikor odatette a füléhez.

Szóval nem kell aggódni, a sztárnak megmarad a füle a Gyagyás gyilkosság 2-re is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás