promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
19 év után válik a Dirty Dancing sztárja
Borítókép:  Jennifer Grey és Patrick Swayze a Dirty Dancing című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly döntést hozott a 60 éves Jennifer Grey és férje, Clark Gregg, hiszen együtt jelentették be, hogy majdnem két évtized után felbontják a házasságukat.

Jennifer Grey 1987-ben hatalmas sikert ért el a Dirty Dancing című kultuszfilmmel, amiben ő alakította Patrick Swayze szerelmét, Babyt, amiért még Golden Globe-díjra is jelölték. Volt még pár ismertebb alkotása, majd 2001-ben feleségül ment a Bosszúállók című Marvel-filmből ismert Clark Gregghez, akivel született egy lányuk, Stella.

A Blikk viszont most arról ír, hogy egy elég szomorú hírt osztottak meg a rajongókkal, ugyanis kiderült, hogy 19 év házasság után elválnak, és külön utakon folytatják, bár a szeretet és a barátság megmarad, hiszen rengeteg ideig alkottak egy családot.

„19 évnyi együttlét után januárban külön költöztünk, miközben tudtuk, hogy mi örökre egy olyan család leszünk, akik szeretik, értékelik egymást, és törődnek a másikkal. Nemrég hoztuk meg a nehéz döntést, hogy elválunk, de közel maradunk egymáshoz, és elképesztően hálásak vagyunk a közösen töltött életünkért, és a csodás lányunkért, akit felneveltünk.

– Jennifer és Clark

Utóirat: sírunk, miközben ezt posztoljuk”

– írta a két színész.

Az nem derült ki, hogy pontosan miért döntöttek a válás mellett, de úgy tűnik, hogy nagyon szépen kezelik a dolgot, és ez nem lesz egy tipikus mocskolódós, hollywoodi történet, ahol mindent egymás fejéhez vágnak majd a bíróságon.

Itt lehet megtekinteni az egykori pár közös képét, amivel bejelentették a dolgot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás