promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub ledobta az atombombáját, ami felperzselheti az egész TV-s piacot
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub nyilvánosságra hozta, milyen műsorokat és sorozatokat tervez 2022-ben, és bizony vannak meglepetések.

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete idén is megrendezte a Big Picture-t. Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója az online konferencián jelentette be, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, számos jól ismert közönségkedvenc mellett, a legendás műsorvezető párossal tér vissza a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen!.

Emellett bejelentette, hogy három új, heti fikciós sorozatot láthatnak majd a nézők, melyekből az egyik Zámbó Jimmy életét mutatja be, a Keresztanyu alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, az RTL Most+-on pedig még idén látható lesz a Ferenc József felesége, Sisi életét bemutató történelmi sorozat.

Persze az idei évben sem maradunk továbbra sem izgalmas műsorkínálat nélkül. Jelenleg is az RTLII-n fut a Showder Klub 27. évada, november 14-től pedig szintén az RTLII-re érkezik Liptai Claudia vezetésével a NőComment, amelyet hetente láthatunk majd, és amellyel Szilveszterkor is együtt szórakozhatnak majd a nézők. 

November 15-én érkezik A Konyhafőnök VIP legújabb évada, ahol többek között olyan hírességek igyekeznek bebizonyítani, hogy a konyhapultban is megállják a helyüket, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert, Csonka András. 

Az elmúlt években megkérdőjelezhetetlenné vált az RTL Magyarország szerepe a hazai televíziós fikciógyártásban, legyen szó akár napi, akár heti sorozatokról, így a magyar sorozatok bemutatása kínálatának alapvető elemévé vált. 

A januárban harmadik évaddal folytatódó Keresztanyu alkotóinak újabb sorozata lesz látható 2022-ben. A Hotel Margaret egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel. A főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.

A következő bő egy évben hat különböző heti dráma sorozatot láthatunk majd. Három sorozat új évaddal jelentkezik, míg másik három teljesen új sorozat is bemutatásra kerül. A Tanár negyedik, egyben utolsó évada már látható az RTL Most+-on, 2022 elején pedig megérkezik majd az RTL Klubra is. Természetesen folytatódik Magyarország kedvenc sorozata, A mi kis falunk is, valamint új évaddal jelentkezik majd a Televíziós Újságírók díját három kategóriában is elnyerő Mellékhatás.

2022-ben három új heti sorozat premierre is készülhetnek a nézők: az első a Séf, meg a többiek című sitcom lesz Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével. Szintén készül a Nagy Fehér Főnök, amely hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén. A főbb szerepekben Rujder Viviennel és Lengyel Tamással.

A fikciós műsorokon túl, 2022-ben további meglepetésekre számíthatnak a nézők. Ilyen a jövőre 25. születésnapját ünneplő RTL Klubra visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen!, amelynek műsorvezetői ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek. 

Jövőre is látható lesz a Cápák között üzleti showműsor valamint A Konyhafőnök civil és VIP évaddal. Második évadával érkezik a nyáron nagy sikerrel debütáló A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök, ismét megvívnak egymással a Nyerő Páros párjai és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Jövőre 11. alkalommal tér vissza az X-Faktor és szintén 11-edszer lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother.

2022-ben is többek között olyan blockbusterek szórakoztatják majd a nézőket elsősorban a Film+ és az RTL Klub csatornáin, mint a Godzilla2. – A szörnyek királya, Joker, Mulan, Jégvarázs 1-2., Ad Astra, Hotel Transylvania3., Jumanji-Vár a Jungel, Venom, Bosszúálló-filmek, Aladdin.

Természetesen az utóbbi évek legjobb hazai alkotásaiból is válogathatunk majd az RTL Klubon: látható lesz majd többek között az utóbbi idők legnagyobb magyar közönségsikere, a Toxikoma, Enyedi Ildikó új filmje, a Feleségem története, vagy az Oscar-díjas Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az Unoka, de a nézők megtekinthetik a Drakulics Elvtárs, a Seveled, a Pesti Balhé, a Hab, a Szia Életem, és az Így vagy tökéletes sikerfilmeket is. Ezeknek a filmeknek a zöméről kritikák és ajánlók is születtek a Promotions.hu-n, amelyeket az alábbi cikkekben olvashattok el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás