promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 éve vár erre a hírre több millió magyar, az RTL Klub most óriási bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy hírt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tudatta a tévénézőkkel.

Sorozat készül a magyar legenda, Zámbó Jimmy életéről, a széria nevét már tudjuk, azt viszont egyelőre nem, hogy ki fogja játszani az énekest a tévéképernyőn. Több nagy bejelentés mellett érkezett az, amely az új sorozatról csepegtet el néhány információmorzsát.

Az RTL Klub ugyanis jövőre ünnepli fennállásának a 25. évfordulóját, és éppen ez az az apropó, amely a meglepetéseket előirányozta. A király címre hallgató széria az RTL Klub saját fejlesztése lesz, és 10 részen keresztül fog majd mesélni a Király életéről.

A széria hiánypótló munka, valószínűleg több millió magyar várta már évtizedek óta, hogy Zámbó Jimmy életéről valamilyen formában film vagy sorozat készüljön.

Zámbó Jimmy kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekes 2001. január 2-án vesztette életét tragikus hirtelenséggel, a sztár a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar csillaga volt, temetésén több tízezer magyar vett részt, amikor Csepelen végső nyugalomra helyezték.

Zámbó Jimmy nevéhez számtalan gigasláger tartozik, a Király pedig híres volt jótékonykodásáról is, többször is adott jótékonysági koncerteket és szervezett jótékonysági akciókat is, ezek közül a leghíresebb az volt, amikor Delhusa Gjonnal készített lemezből befolyt összeget,

amelyet a Magyar Vöröskereszt tízezer példányban adott ki, a tiszai árvízkárosultak megsegítésére ajánlotta fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás