promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 embert próbáló horrorfilm, amit szinte lehetetlen végignézni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halloween-ra olyan horrorfilmeket ajánlunk, amit már jó néhányan próbáltak végignézni, de csak kevesen voltak rá képesek. Te be mered őket vállalni?

A rémület éjszakáját sokan horrorfilmek társaságában töltik. Idén a mozik is több olyan alkotást is műsorra tűztek, amelyek a műfaj szerelmeseinek készültek, mint például a Gyilkos Halloween, vagy a Szentendrei Skanzenben forgatott, Bergendy Péter rendezésében készült történelmi kísértethistória, a Post Mortem.

A legtöbb horrorfilm már meg sem fekszi a nézők gyomrát, de még így is bőven akadnak olyan alkotások, amelyek túllépik a határokat, és kemény kihívás elé állítja a borzongásra vágyókat. Az idei Halloween-re ezúttal olyan filmeket ajánlunk, amelyeket szinte lehetetlen végignézni.

1. Az emberi százlábú 2.

Martin egy mentálisan zavart, egyedülálló férfi, aki édesanyjával él együtt, és egy kopár építkezési területen, éjszakánként biztonsági őrként dolgozik egy földalatti garázs-komplexumban. Martin sekélyes életétől menekvésképp Az emberi százlábú horrorfilm fantáziavilágába menekül, istenként tisztelve Dr. Heiter-t és sebészi képességeit. Martin úgy dönt, megpróbálja a lehetetlent: túlszárnyalni a mestert.

2. The Void

Carter rendőr egyik éjszaka talál egy súlyosan megsebesült férfit egy elhagyatott út mellett. Gyorsan a helyi kórházba siet vele. Az intézményben nem sokan dolgoznak ilyenkor. Furcsa a hely. Nemsokára titokzatos kapucnis alakok veszik körbe a kórházat, illetve a betegek és a személyzet egy része is ragadozó szörnyeteggé változik. Carter mindent megtesz, hogy minél több embert megmentsen.

3. Jeruzalem

Rachel Klein és Sarah Pullman jó barátnők, akik most Tel Avivba utaznak szórakozni. A repülőút során találkoznak Kevin Reed-del, aki rábeszéli őket, hogy Jeruzsálembe menjenek. Egy éjszakai klubban való kiruccanásuk után, a hotelbe visszaérkezve azt tapasztalják, hogy Jeruzsálemben kijárási tilalmat rendeltek el, mivel a várost démonok támadták meg.

4. Nyers (Raw)

Justin családjában mindenki állatorvos, ezért ő is vegetáriánusként nőtt fel. 16 évesen készen áll arra, hogy elkezdje tanulmányait egy szakképző iskolában, ahova nővére is járt. Justin itt kénytelen lesz nyers húst enni, először életében. Ráadásul az eset következményeként a tiltott hús iránti vágy egyre csak nőni kezd benne.

5. Verónica

Egy fiatal lány néhány iskolás barátnőjével ouija tábla segítségével kapcsolatba akar lépni az elhunyt édesapjával. A szeánsz során megidéznek valami túlvilági lényt, ami elkezdi követni és terrorizálni Verónicát, valamint a kistestvéreit.

6. Szerb film

Egy kiöregedett pornósztár még egyszer utoljára szerepelni vágyik egy felnőtt filmben, hogy anyagilag helyrejöhessen, de a művészfilm forgatása során a pedofília és nekrofília olyan módozataiba csöppen, hogy hamarosan kénytelen lesz menekülnie, és az életbenmaradásáért küzdenie.

7. Mártírok

Egy több sebből vérző, kegyetlenül meggyötört lányt találnak a rendőrök. Lucie-nak hívják és közel egy éve tűnt el. Nem hajlandó elárulni, hogy ki tartotta fogva, és hogy sikerült megszöknie. A rendőrség később megtalálja azt az elhagyatott vágóhidat, ahol a lány több sorstársával raboskodott, de arra nem sikerül rájönniük, hogy fogva tartóikat milyen cél vezette. Az árvaházba került Lucie egyedül csak a vele egyidős Anna előtt hajlandó megnyílni és csak ők ketten tudnak arról az ártó szellemről, amely szökése óta üldözi a lányt.Tizenöt évvel később egy szemlátomást átlagos családra egy fiatal nő tör rá kezében egy csőre töltött vadászpuskával egyetlen kitörölhetetlen szándék által vezérelve: hogy bosszút álljon.

8. Örökség

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?

9. A barlang

Egy esztendővel a tragikus baleset után újra találkozik a hat barátnő. A szokásos évi kalandtúrájukra ezúttal Appalache-hegység egyik barlangrendszerét nézték ki. A föld mélyében újra utoléri őket a balszerencse, kőomlás eltorlaszolja a felszínre vezető utat. Kiderül, hogy Juno, az expedíció vezetője, egy feltérképezetlen barlangba hozta őket, így senkitől sem számíthatnak segítségre. Ráadásul a föld alatt még leselkedik rájuk valami vagy valaki, amely tökéletesen alkalmazkodott a sötétséghez. Amikor a rájönnek, hogy ők a préda, harcba szállnak a kimondhatatlan szörnyűség ellen.

10. Sinister

A filmben Ethan Hawke egy írót alakít, aki valódi bűnesetek alapján veti papírra a regényeit, és egy nap, nyugtalanító tartalmú filmekkel teli dobozra bukkan. Ezzel olyan természetfeletti események sora veszi kezdetét, amelyek rémálommá változtatják a szerző és családja életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás