promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Randihorror: megismerkedett egy kedves sráccal a Tinderen, aztán jött a rémálom
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rögtön az első találkozásukkor behívta az ágyába, de ezt nem kellett volna.

Egy lány a Tinderen keresett alkalmi párt magának, és talált is egy olyan srácot, akit – őrült módon – annyira megtisztelt a bizalmával, hogy meghívta a saját házába. Ami viszont ezek után következett, az csakis a rémálmaiban fordult elő.

A fiú ugyanis szex közben egyszerűen az ágyba kakilt, majd a végterméket ott hagyta a lánynak, akinek persze rendet kellett tenniük maguk után. Mindezt szerencsétlen csaj a TikTokon mesélte el követőinek, hogy okuljanak belőle.

A gyors emésztésű fickóval először találkozott személyesen, és maradandó emlék lett a randiból. A névtelenségbe burkolózó lány először úgy gondolta, senkinek sem árulja el, mi történt, de végül megváltoztatta a szándékát.

„18 éves voltam, amikor találkoztam ezzel a fehér, jómódú sráccal a Tinderen. Meghívtam a házamba, pedig korábban még nem találkoztunk. Hülyeség volt. Nagyon hülye voltam akkor az élet dolgaiban”

– vallotta be őszintén a szőkeség. Aztán részletesen elmesélte, hogyan változott a lepedőcsatájuk rémálommá.

„Odajött, elkezdtünk szexelni. Nem volt jó, de rossz sem, aztán egyszer csak felüvöltött, és a lábához kapott. Azt hittem, görcsöt kapott, pár pillanat múlva azonban megéreztem azt a jellegzetes szagot. Körbenéztem, hogy nem a macskám használja-e az almot, mert kakiszag terjengett a levegőben.”

A fiú ezután ránézett, és töredelmesen bevallotta, amit a partnere már amúgy is sejtett. A srác ezután szemtelenül egy törülközőt kért tőle, hogy lezuhanyozhasson, miközben a takarítást a lányra hagyta.

De a fiúnak ezután már nem volt sürgős a távozás. Miután rendbe szedte magát, nyugodtan leült egy székre, és megkérdezte alkalmi partnerétől, hogy nem szívna-e el vele egy cigit. A lány erre dühösen azt közölte, hogy miután éppen néhány perccel korábban rondított bele az ágyába, jobban tenné, ha távozna.

A „tettes” nagy duzzogva végül elment, de alighanem megsértődhetett, mert még aznap letiltotta a lányt a Tinderen. A pórul járt szőkeség soha többé nem is hallott róla, ám ezt valamiért sohasem sajnálta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás